September 4, 201115 yr comment_101898 Dă sory: Ieri la miez de noapte a trebuit sa iau la ora fixa un medicament ceva mai agresiv, asa ca am luat o felie de paine, am intins pe ea smantana groasa si am presarat-o cu mirosenii . Am muscat din ea si cu gura plina, in drum spre frigider, in virtutea ineptiei am bagat in gura si un stick cu sare dintr-un bol ce-mi statea in cale. Contrastul de texturi m-a trezit de-a binelea si mi-am legat o ata rosie de creier sa nu uit sa mai pun de-o reteta. E ceva de-a dreptul banal, de o simplitate extrema, dar daca veti incerca, veti poate surprinsi si voi, la fel ca proaspetii mei asistenti din Hamangia, achizitionati cu o ora inainte din Targul Olarilor editia 2011. Report
September 4, 201115 yr Author comment_101899 [center]Midnight open sandwich- texturi contrastante - ..[/center] Ingrediente:- o felie de paine moale si pufoasa (contrastul de texturi e important)- smantana fermentata groasa (25 %) , sau iaurt de bivolita, iaurt grecesc.- ierburi aromate tocate, sau daca sunt uscate macinate. De exemplu eu am folosit tripleta BOC - busuioc, oregano, cimbru, dar voi folositi pe cele preferate: herbes de Provence, erba cipollina (chives, iarba ciorii), marar, you name it.- 4 - 5 stick-uri sarate. Modul de preparare: Chiar nu am nimic de spus aici mai mult decat se vede in fotografie. [center]..[/center]Verdeata se toaca marunt, sau dupa caz se macina in mojar. Eu "inventand" reteta la miezul noptii am luat direct din creuzetul in care in timpul zilei cu 10 ore inainte am macinat proaspat o pulbere din mixul ... guvernamental (Ptiu! ) B.O.C. - busuioc, oregano, cimbru.Stick-urile sarate se toaca marunt ~ 3 mm lungime, se strecoara intr-o sita mai larga de firmituri si se presara peste felia de paine proaspata si moale, unsa generos cu smantana.Ele fiind sarate au si asezonat, dar daca mai doriti sare, comme d'habitude: a votre goût.[center]..[/center]Reteta la fel ca sandwich-ul e ... open.Cred ca se preteaza si la folosirea de chips-uri picante sfaramate, ca o leaca de E-uri din an in Pasti, nu ucid si sigur si sticks-urile nu sunt nici ele lipsite, insa noi nu avem asa ceva in casa de 7-8 ani, cand si-a uitat punga la noi, copchilu' unor musafiri care acum umbla dupa fete, e tatuat si cu cercel in ureche. Report
September 4, 201115 yr comment_101945 in virtutea ineptiei am bagat in gura si un stick ptr ca l-ai asortat cu ineptia, io nu putui decat sa ma gandesc la un stick usb. da' tu continua! Report