September 27, 201114 yr comment_104514 [center]DESSERT QUESADILLAS Intrucat imi era pofta de ceva dulce si am vrut sa fac ceva foarte rapid am comis acest desert decadent care poate fi readaptat in diverse variante.Acompaniat de un pahar de lapte a devenit un mic dejun dedicat cu multa dragoste baietilor mei. INGREDIENTE:- 2 foi de tortilla- 2 linguri nutella- 1 banana taiata felii- 1 picatura ulei din cel mai sanatos pe care il aveti Se pune o tigaie la incins cu o lingura de ulei, se adauga o foaie de tortilla unsa cu nutella in prealabil si se preasara felii de bana pe toata suprafata. Se acopera cu inca o foaie de tortilla si dupa ce s-a rumenit pe o parte, cu ajutorul unei spatule se intoarce cu grija si se lasa sa se rumeneasca si pe partea cealalta.Se pune apoi pe o farfurie sau tocator de lemn si supa ce s-a racit putin se taie in triunghiuri cu un cutit bine ascutit. Se serveste calda sau rece.Se pot face diverse variante, cu unt de arahide (peanut butter), marshmallow, dulceata sau cu diferite fructe cum ar fi felii de kiwi sau capsuni. [/center] Report
September 27, 201114 yr Author comment_104523 Arata tare bine, iar imaginile spun totul... yummy Multumesc Maya. Chiar e yummy Report
September 27, 201114 yr comment_104527 Foarte fain, nu mi-a trecut niciodata prin minte ca s-ar putea folosi si la dulce. Report
September 27, 201114 yr Author comment_104538 Foarte fain, nu mi-a trecut niciodata prin minte ca s-ar putea folosi si la dulce. Foile de tortilla prajite devin crocante si pentru ca nu sunt sarate se preteaza la diverse umpluturi fie ele dulci sau sarate. Cel putin mie asa mi se pare.O alta varianat care dupa parerea mea e chiar mai interesanta decat asta, dar pe care nu am facut-o azi pentru ca nu am avut ingredientele la indemana, ar fi sa pui felii de branza brie pe tortilla, le lasi putin pe foc sa se topeasca si pe urma presari stafide si nuci, acoperi cu cealalta foaie si intorci quesadilla ca sa se rumeneasca pe ambele fete. Taiate apoi triunghiuri si servite ca aperitiv la urmatoarea petrecere o sa fie un succes garantat, crede-ma! S-au gouda cu felii de kiwi. Eu o sa o fac cat de curand si in varianta cu brie si o sa revin cu poze. Report
September 28, 201114 yr comment_104574 Prefer varianta cu brie, tre sa-mi fac stoc de tortilla Report
September 28, 201114 yr comment_104585 Gabitza, Nu pot pune comentarii pe Blogul tau.Si acelasi lucru il patesc si cu alte fete.Imi vine sa-l bat pe Blogger .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_fessee.gif No una peste alta,am intrat sa-ti spun ca imaginile si retetele tale ma farmeca in continuare .Si salivez de fiecare data.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif Report
September 28, 201114 yr comment_104665 Esti atat de inventiva ...imi place desertul tau . Nu am cum sa nu subscriu! Quesadillas cu somon am facut,clatite cu banana si ciocolata tot,dar nici prin cap sa-mi treaca sa fac asemenea combinatie,care,cum zicea si Chef-A,poate salva in caz de urgenta 'glicemica'.Ce sa mai zic de poze,cand ele spun totul Report
September 28, 201114 yr comment_104716 La-Chef-A,mersi pentru idee, desertul tau minunat a devenit si pentru fata mea mic-dejun,azi. La savurat din plin. Report