September 27, 201114 yr comment_104485 am iesit alergica la histamina!! m-au testat si de praf, si de puf, si de flori, fructe, peste, branza, mezeluri, pana si de apa! cand am auzit de apa, mi-a cazut fata, dar cica sunt oameni care au alergii legate de apa, ca doar nu e din aia distilata.in concluzie ma alergizez eu la histamina mea, ceea ce i-a lasat si pe ei in ceata!ca histamina este un hormon produs ca urmare a unei alergii. se pare ca dintr-un oarecare motiv secretez prea multa si devin alergica la ea.de aia ziceam ca nici ei nu stiu ce sa faca. da...ce sa mai zic? Si Denise e alergica SI la histamina... fetelor, ce sa zic, am citit de cateva ori, zic Zerda nu stie ce vorbeste, cum sa fii la histamine?? ma da peste cap informatia asta eu am inteles ca histaminele sunt substanta secretata de anumite celule ca reactie la un alergen. mai departe histaminele astea ajung la piele si produc iritatii, bubite, mancarimi. cum poti fi alergic la histamine?va rog sa-mi explicati daca voi ati inteles mai multe Report
September 27, 201114 yr Author comment_104487 revin cu ce info am gasit pe net: aici si aicila momentul asta ma gandesc la bebelino al meu daca nu intra si el in aceeasi categorie de alergici la histamine fetelor, voi cum ati aflat? ati facut teste? cum ati primit diagnosticul? *Edit: fiind cam off-topic, poate se indura un moderator sa faca un topic separat? Report
September 27, 201114 yr comment_104489 il separ dar de unde sa incep? de la primul tau mesaj de aici? deci rup aceste 2 mesaje ale tale si le numesc Despre alergii? Report
September 27, 201114 yr Author comment_104491 da Adriana. si daca se poate si parte din mesajele fetelor in care vorbesc de alergia la histamine. mersi mult! Report
September 28, 201114 yr Author comment_104632 Adriana, multumesc mult! fetelor, sper sa ajungeti sa cititi si pe aici Report