October 19, 201114 yr comment_107606 Eu am preferat sa fac doi melci mari.Cu magiun. 200 gr faina30 gr de zahar1 lingura drojdie uscata(10 gr drojdie proaspata)1 ou100 ml apa calduta3-4 linguri de uleisare Amestecati faina cu zaharul, drojdia, adaugati oul si apa. Framantati.Adaugati treptat si uleiul.Trebuie sa rezulte un aluat elastic, moale.Lasati la crescut, macar pana isi dubleaza volumul. Intindeti doua foi deptunghiulare.Le ungeti cu ce vreti si rulati pe latura mare. Crestati cu o foarfeca. Rulati in forma de spirale. Ungeti cu ou si daca vreti presarati nuci. Lasati inca 15-20 de minute la crescut, dupa care coaceti la 190 de grade 15-20 de minute. Moi si pufose. Report
October 19, 201114 yr comment_107626 Mmmmmmm, îmi place mult genul asta de dulce! Îmi aminteste de bunica. Ea facea ceva de genul asta cu marmelada de prune. Un deliciu! Report
October 19, 201114 yr comment_107685 Ma uit si salivez,Ma uit si-i simt gustul. Magiun ,nuci prajite si aluat dospit,combinatia perfecta .Yummi ! Report
October 20, 201114 yr Author comment_107762 Da, si mie imi evoca ceva amintiri din copilarie.Mai ales cand mancam nuci pe plita cu sare si vin.La bunica, nici la copii nu se dadea apa.Fantani putine si nu aproape de casa. Iubesc magiunul, pacat ca se termina borcanul. Report