December 1, 201114 yr comment_113587 Ce marca folositi,pareri pro si contra, care e mai economicos, care e mai bun pt diverse pardoseli.Pe mine una ma apuca toate cele, am doua, nici unul nu-mi place cum aspira.Am fost ieri prin magazine ca sa-mi fac o idee, ce caut eu e unul usor ca sa-l pot cara pe scari, eventual din cele de mana/vericale(sau cum se numesc), da nici unul nu era destul de usurel, defapt am gasit unul, da usor nu era, dar buzunarul cam da dupa ce-l cumpar(daca-l cumpar).Acum au tot aparut diverse cu consum redus de energie, cu stoper daca se incalzeste motorul si tot felul de minunatii.In fata atator modele te cam pierzi Idealul aspiratorului pe care il caut e sa fie usor, sa consume putin, sa aibe filtru Hepa si fara sac. si eventual sa faca si singur curatenie Report
December 1, 201114 yr comment_113588 Ce marca folositi,pareri pro si contra, care e mai economicos, care e mai bun pt diverse pardoseli.Pe mine una ma apuca toate cele, am doua, nici unul nu-mi place cum aspira.Am fost ieri prin magazine ca sa-mi fac o idee, ce caut eu e unul usor ca sa-l pot cara pe scari, eventual din cele de mana/vericale(sau cum se numesc), da nici unul nu era destul de usurel, defapt am gasit unul, da usor nu era, dar buzunarul cam da dupa ce-l cumpar(daca-l cumpar).Acum au tot aparut diverse cu consum redus de energie, cu stoper daca se incalzeste motorul si tot felul de minunatii.In fata atator modele te cam pierzi Idealul aspiratorului pe care il caut e sa fie usor, sa consume putin, sa aibe filtru Hepa si fara sac. si eventual sa faca si singur curatenie dyson ar trebui sa fie printre cele mai bune. are soacra'mea si e super incantata de el.eu am ducted si nu mai sant la curent cu ce e pe piata Report
December 1, 201114 yr comment_113603 Al meu e Miele, cel de dinainte era Hoover dar am avut probleme cu el.De asta pe care-l am acum sunt multumita, insa nu e chiar usor de carat pe scari. Mie de exemplu imi place sa aiba sac de ala pe care-l arunci cand se umple. Report
December 1, 201114 yr Author comment_113615 dyson ar trebui sa fie printre cele mai bune. are soacra'mea si e super incantata de el.eu am ducted si nu mai sant la curent cu ce e pe piata Dyson-ul e si cel mai scump, ajunge si la 500€ ceea ce e exclus.Plus ca nu are sistemul eco. Al meu e Miele, cel de dinainte era Hoover dar am avut probleme cu el.De asta pe care-l am acum sunt multumita, insa nu e chiar usor de carat pe scari. Mie de exemplu imi place sa aiba sac de ala pe care-l arunci cand se umple. M-am tot uitat pe net diferente, greutate, ce face fiecare, sunt multe si greu e sa gasesti ceva sa te multumeasca.Majoritatea au cablu de 6 m si ma enerveaza ca la jumatatea drumului tb sa schimb priza. Report