Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Software photo

Featured Replies

Cu riscul sa dati cu oua dupa mine, iar apar aici. Pana la urma nu ne-am luat inca nimic (am si cheltuit banii pe alte chestii), dar acum mi-a sarit alta oferta in ochi

Canon EOS 550d cu obiectivul standard 18 -55 + obiectiv 75-300 (asta e pentru distante mari, sau?) + geanta + card memorie 8 GB la 500 euro.

Mie imi surade, dar Cristi al meu zice ca e greu sa cari ditai aparatul dupa tine si ca te descurci mai bine cu un aparat compact mic (chiar daca, calitatea nu e aceeasi), in conditiile in care facem poze in special in vacante, excursii, ski, cu prietenii, cu fetele.

Luna viitoare ma duc intr-o excursie de 10 zile pe meleaguri insorite si tare mi-ar placea sa vin cu poze faine de acolo. Oare m-as descurca cu Canonul sau imi prind urechile?

Face, zic eu. De prins urechile nu ai cum sa ti le prinzi, e suficient sa folosesti modurile preprogramate =))

Cu riscul sa dati cu oua dupa mine, iar apar aici. Pana la urma nu ne-am luat inca nimic (am si cheltuit banii pe alte chestii), dar acum mi-a sarit alta oferta in ochi

Canon EOS 550d cu obiectivul standard 18 -55 + obiectiv 75-300 (asta e pentru distante mari, sau?) + geanta + card memorie 8 GB la 500 euro.

Mie imi surade, dar Cristi al meu zice ca e greu sa cari ditai aparatul dupa tine si ca te descurci mai bine cu un aparat compact mic (chiar daca, calitatea nu e aceeasi), in conditiile in care facem poze in special in vacante, excursii, ski, cu prietenii, cu fetele.

Luna viitoare ma duc intr-o excursie de 10 zile pe meleaguri insorite si tare mi-ar placea sa vin cu poze faine de acolo. Oare m-as descurca cu Canonul sau imi prind urechile?

Unde vazusi matale astfel de oferta? Ca nu suna chiar rau... =))

• 2 weeks later...

Pana la urma m-am suparat si mi-am luat asta:)

http://www.emag.ro/aparat-foto-dslr-nikon-d5100-obiectiv-18-55mm-vr-vba310k001/pd/EY9R7BBBM/

Am doar obiectivul ala de kit, 18-55, vreau si unu de zoom, 55-200 sau 55-300, ceva recomandari?

Moncher, cu zoomurile alea faci poze de peisaj, aia, aia. Daca însa vrei sa scoti un ban din poze, mai bine investesti într-un obiectiv macro, cum ar fi TAMRON SP AF 90mm F/2,8 Di MACRO 1:1 sau un SIGMA Macro 50mm F2,8 EX DG si un micro-studio

(daca bricolezi, poti sa-l faci singurel : http://www.youtube.com/watch?v=Hy60U-FTpSc /

).