July 31, 201214 yr comment_159031 [b]http://cdn.instructables.com/F30/PE5E/H4VQL0IM/F30PE5EH4VQL0IM.LARGE.jpg[/b] [b][/b] [b][/b] How to Make a Spray Bottle That Works in any Direction/Position http://www.instructables.com/id/How-to-make-a-spray-bottle-that-works-in-any-direc/#step1 Report
September 8, 201214 yr comment_162467 te rog ... io togma' am desfacut bazinu' de la buda sa schimb timpenia aia care trage apa. se bulise garnitura care tinea apa sa nu curga din bazin in buda si nu era sistem d-ala modular (la care baza poa' sa ramina infipta-n bazin). mi-am zdrelit destele si l-am invocat pe mniezau, anatomia, fiziologia si genealogia. nevasta si copiii i-am trimis in parc pina s-a terminat experienta ecumenica. Report
September 9, 201214 yr comment_162563 te rog ... io togma' am desfacut bazinu' de la buda sa schimb timpenia aia care trage apa. se bulise garnitura care tinea apa sa nu curga din bazin in buda si nu era sistem d-ala modular (la care baza poa' sa ramina infipta-n bazin). mi-am zdrelit destele si l-am invocat pe mniezau, anatomia, fiziologia si genealogia. nevasta si copiii i-am trimis in parc pina s-a terminat experienta ecumenica. Pune mîna si inventeaza un sistem mai practic, ca de-aia te-a facut patria doctor în fizica Report
September 10, 201214 yr comment_162575 te rog ... io togma' am desfacut bazinu' de la buda sa schimb timpenia aia care trage apa. se bulise garnitura care tinea apa sa nu curga din bazin in buda si nu era sistem d-ala modular (la care baza poa' sa ramina infipta-n bazin). mi-am zdrelit destele si l-am invocat pe mniezau, anatomia, fiziologia si genealogia. nevasta si copiii i-am trimis in parc pina s-a terminat experienta ecumenica. Pune mîna si inventeaza un sistem mai practic, ca de-aia te-a facut patria doctor în fizica exista deja, draga, nu tz-am spus? am pus unu' d-asta. baza ramine-n bazin, partea activa se poate schimba cit ai zice "ciunga". si nu uita, nu ma mai uocup cu ftizica, da? Report