August 18, 201214 yr comment_160509 Dacă vă place iute dar răcoros vă propun o nouă versiune a salatei de castraveţi, Oi Muchim, din bucătăria coreană. [u]Ingrediente[/u] 2 linguriţe de oteţ de orez1-2 linguriţe de gochugaru (ardei iuţi uscaţi la soare şi măcinaţi grosolan, intre fulgi şi pudră, produs specific corean)1 linguriţă de ulei de susan1 linguriţă de seminţe de susan prăjite1/2 linguriţă de sare1/2 linguriţă de zahăr - pietroiul din centru pozei, pe care pin'la urmă l-am sărit din reţetă1 ceapă verde, eu am optat pentru gâturi de usturoi verde sau partea de tulpină chiar de sub floare, în poză sunt cablurile care seamănă cu fasolea verde. in engleză, să cheamă "garlic scapes"2 castraveţi [u]Cum se face[/u] Amestecaţi toate ingredientele intr-un bol, adăugaţi castraveţii tăiaţi subţire, după care mânjiţi-i cu maclavaisul. Dacă nu îi stoarceţi, veţi avea şi un mic sosuleţ care s-ar putea să vă indemne să comiteţi un kimchi adevărat. Cu cît mai rece, cu atît mai bună. Concluzia: Oi, ce bună fu! Report
August 20, 201214 yr comment_160618 Dacă vă place iute dar răcoros vă propun o nouă versiune a salatei de castraveţi, Oi Muchim, din bucătăria coreană. ....Concluzia: Oi, ce bună fu! Certified intergalactic! Am incercat-o ieri.Ramura de pin inca nu-mi iese perfect, dar insist[center].http://youtu.be/XNWm2OoFmP8.[/center] Report
August 20, 201214 yr Author comment_160659 intergalactic şi profilactic PS da' cu ramura de pin ce făcuşi? Report