Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

na-tz-o tie, da-mi-o mie

Featured Replies

fii-miu a inceput sa execute rutina din titlu. imi da cite un obiect (citeodata un biscuite!) si il vrea inapoi ... sau nu. la un moment dat mi-a dat un biscuite, si io am muscat o bucata sa vad daca e egoist. l-a luat inapoi, s-a uitat la partea de-o muscasem si a continuat sa manince.

pot sa stiu si io care e explicatia cu datul/luatul? sar'na in avans.

pot sa stiu si io care e explicatia cu datul/luatul?

daca e musai, e musai.

probabil au ajuns la lectia de Autoritate;vor sa vada daca functioneaza. :(

.

• Author

probabil au ajuns la lectia de Autoritate;vor sa vada daca functioneaza. :D

.

da ma i multe detalii, te rog, ca nu inteleg. eu ce ar trebui sa-i fac, sa nu-i mai dau biscuitele inapoi?

probabil au ajuns la lectia de Autoritate;vor sa vada daca functioneaza. :D

.

da ma i multe detalii, te rog, ca nu inteleg. eu ce ar trebui sa-i fac, sa nu-i mai dau biscuitele inapoi?

ba da-i-l napoi. asa invata sa imparta mancarea.

chifteaua, mai demult, cand manca ceva, ne dadea si noo cate putin din ce avea ea si trebuia sa mancam.

• Author

chifteaua, mai demult, cand manca ceva, ne dadea si noo cate putin din ce avea ea si trebuia sa mancam.

uau! nu ma asteptam la asa ceva, mersi de sfat. o sa minc si io cu el, dara.

Nu stiu ce sa zic, al meu este egoist :hungry: chit ca nu il incurajam.

Cind era mic, l-am dus la plimbare in parc; multe veverite, el fericit ca le vede pina cind a scapat o bucata de biscuite si a venit rapid una si a luat-o. Da-i si plingi, ca sa mergem sa luam biscuitele de la veverita. Normal ca dupa aia ponosul l-au tras gistele care nu am mai primit nimic.

Nu stiu ce sa zic, al meu este egoist :drool: chit ca nu il incurajam.

Cind era mic, l-am dus la plimbare in parc; multe veverite, el fericit ca le vede pina cind a scapat o bucata de biscuite si a venit rapid una si a luat-o. Da-i si plingi, ca sa mergem sa luam biscuitele de la veverita. Normal ca dupa aia ponosul l-au tras gistele care nu am mai primit nimic.

nici chiftelei sa ni-i iei ceva daca nu vrea ea sa-ti dea, ca jar mananci.

daca cumva ma culc pe perna ei si ea nu mi-a dat voie, pur si simplu ma ridica de par in sus, isi ia perna si ma pune cu capul la loc :hungry:

• Author
azi m-am spart ris :pupic: :D :D . am fo la ikea sa mincam (!!) si nevazmea s-a dus sa cumpere, io am ramas sa dau la almic de mincare. dupa ce si-a mincat tocana, i-am dat biscuite. desert. ei si ce face dom'le? musca el o bucata, intinde biscuitele la mine. ma ce vrea asta? il vad ca insista, da sa mi-l bage-n gura. musc si io din biscuite. uaau ce fericit o fo. si asa a trebuit sa ma fac ca musc din biscuite ca musca el oata, imi dadea si mie oata :D :D :) :D . pina a venit nevazmea rideam de pocneam. iaca cum am ajuns io sa minc biscuite de copii. la sfatu' lu' dragos de a invata copilu' sa imparta!
azi m-am spart ris :lol: :lol: =)) . am fo la ikea sa mincam (!!) si nevazmea s-a dus sa cumpere, io am ramas sa dau la almic de mincare. dupa ce si-a mincat tocana, i-am dat biscuite. desert. ei si ce face dom'le? musca el o bucata, intinde biscuitele la mine. ma ce vrea asta? il vad ca insista, da sa mi-l bage-n gura. musc si io din biscuite. uaau ce fericit o fo. si asa a trebuit sa ma fac ca musc din biscuite ca musca el oata, imi dadea si mie oata =)) =)) =)) =)) . pina a venit nevazmea rideam de pocneam. iaca cum am ajuns io sa minc biscuite de copii. la sfatu' lu' dragos de a invata copilu' sa imparta!

Voi cresteti mari amindoi!

:lol: si pe el si pe tine

• Author
azi m-am spart ris :) :) :) . am fo la ikea sa mincam (!!) si nevazmea s-a dus sa cumpere, io am ramas sa dau la almic de mincare. dupa ce si-a mincat tocana, i-am dat biscuite. desert. ei si ce face dom'le? musca el o bucata, intinde biscuitele la mine. ma ce vrea asta? il vad ca insista, da sa mi-l bage-n gura. musc si io din biscuite. uaau ce fericit o fo. si asa a trebuit sa ma fac ca musc din biscuite ca musca el oata, imi dadea si mie oata :) :) :) :) . pina a venit nevazmea rideam de pocneam. iaca cum am ajuns io sa minc biscuite de copii. la sfatu' lu' dragos de a invata copilu' sa imparta!

Voi cresteti mari amindoi!

:) si pe el si pe tine

el poate mai creste. tasu' ... slabe sanse

ooo,stai sa vezi cand trebe sa hranesti si o armata de plushuri si papushele(in cazul nostru) sa treci cu lingura pe la fiecare si abia apoi sa ii dai si fetii/baietului =)) si sa trebuiasca sa papi cot la cot din aceeasi farfurie
ooo,stai sa vezi cand trebe sa hranesti si o armata de plushuri si papushele(in cazul nostru) sa treci cu lingura pe la fiecare si abia apoi sa ii dai si fetii/baietului

Cunoastem problema

• Author
ooo,stai sa vezi cand trebe sa hranesti si o armata de plushuri si papushele(in cazul nostru) sa treci cu lingura pe la fiecare si abia apoi sa ii dai si fetii/baietului

Cunoastem problema

:shock: :shock:

da' ... dece?

Cunoastem problema

:shock: :shock:

da' ... dece?

hranim si noi plushuri. si mai hraneste si chifteaua plushuri.

http://images.zaazu.com/img/male11-male-smiley-laugh-smiley-emoticon-000050-large.gif

• Author

http://images.zaazu.com/img/male11-male-smiley-laugh-smiley-emoticon-000050-large.gif

bine mai, asta inteleg. da' DECE hranesti plushuri?

ca trebe sa manance si ele. stii, impartitul mancarii cu altii... pe de o parte. pe de alta, puterea exemplului... uite, mananca si mama leu, si tata leu... mmmm... si maimii si catelu' si alba si bela... mmmmm... si mama si tata si bunica... mmmm... hai si pasa acum... hai, pasa, ultima... te wroooog, te wrooooog... hai ca-i buna... mmmmmm... eh, daca nu vrei, asta e. salutare!

• Author

ca trebe sa manance si ele. stii, impartitul mancarii cu altii... pe de o parte. pe de alta, puterea exemplului... uite, mananca si mama leu, si tata leu... mmmm... si maimii si catelu' si alba si bela... mmmmm... si mama si tata si bunica... mmmm... hai si pasa acum... hai, pasa, ultima... te wroooog, te wrooooog... hai ca-i buna... mmmmmm... eh, daca nu vrei, asta e. salutare!

=)) am dat-o-mplic ...

Vaxile am gasit, dupa vreo doua zile de cautari, un articol despre "na-tz-o tie, da-mi-o mie". In princiou este vorba despre faptul ca dumnealui copilul devine independent si ia initiative. Dimineata fac o poza la acest articol si o postez (asta daca nu cumva in noaptea asta ma duc sa descarc sacul caci am fost control astazi si mi-a zis ca dilatatie este de 3,5 cm si la ora asta am niste dureri de spate nefamiliare =))
  • Author
Vaxile am gasit, dupa vreo doua zile de cautari, un articol despre "na-tz-o tie, da-mi-o mie". In princiou este vorba despre faptul ca dumnealui copilul devine independent si ia initiative. Dimineata fac o poza la acest articol si o postez (asta daca nu cumva in noaptea asta ma duc sa descarc sacul caci am fost control astazi si mi-a zis ca dilatatie este de 3,5 cm si la ora asta am niste dureri de spate nefamiliare =))

3.5 cm? nastere usoara, da-l dreaq de articol!

3.5 cm? nastere usoara, da-l dreaq de articol!

Happy birth... day! =))

Acesta este articolul de care vorbeam, Vaxile. Este o alta perspectiva a lui na-tz-o tie, da-mi-o mie.

Dragos multumesc si sper sa fie cat de cat happy :).

210_3c3ddbf6a7a1ca872e031833d8cb943d_thumb.jpg

210_fc1345e542623bbeaa47af86c3f22491_thumb.jpg