September 3, 201214 yr comment_161952 Ingrediente:-4 pulpe superioare de pui-500 g ciuperci-500 g smantana-2 cepe-ulei-sare,piper-patrunjel Mod de preparare:Se taie pulpele de pui in bucati mici si se rumenesc in ulei pana cand carnea se albeste pe toate fetele si chiar incepe sa prinda putina culoare. Se curata ciupercile si se taie pe lungime (eu optez pentru aceasta varianta caci la final va arata foarte bine in farfurie). Se toarna intr-o tigaie si se lasa sa fiarba in sucul propriu.pana cand zeama lasata de ciuperci a scazut de tot. Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in 3 linguri de ulei. Cand ceapa devine sticloasa se adauga ciupercile si se asezoneaza cu sare si piper. Se adauga smantana, bucatelele de pui si se lasa sa fiarba 5-10 minute. Daca sosul este prea subtire se adauga o lingura, doua de faina si se mai lasa sa dea in clocot cateva minute. Optional la final se poate adauga 2-3 catei de usturoi pisati.Se presara patrunjel tocat.Garnitura se alege in functie de preferinte: pilaf de orez, castraveti murati. Eu am ales traditionala mamaliguta. http://dulciurisinunumai.blogspot.ro/ Report
September 4, 201214 yr comment_161999 Si ciupercile tale raman asa, albe? Cum faci? C-ale mele, de obicei, se cam inegresc! Report
September 4, 201214 yr comment_162024 Si ciupercile tale raman asa, albe? Cum faci? C-ale mele, de obicei, se cam inegresc! Cîteva detalii : -ciupercile trebuie sa fie nu prea mari si foarte proaspete-sa nu le speli-sa le sotezi la foc viu Asa or sa iasa albe. Report
September 5, 201214 yr Author comment_162052 Si ciupercile tale raman asa, albe? Cum faci? C-ale mele, de obicei, se cam inegresc! Eu ciupercile le curat si nu le spal si in al 2-lea rand le fierb pana scade toata zeama; daca mai ramane suc de la ciuperci el va fi de culoare inchisa si in final si smantana se va inchide la culoare; http://dulciurisinunumai.blogspot.ro/ Report