September 22, 201213 yr comment_163921 Peste o luna am un curs la Cannes si as vrea sa ma cazez la o pensiune agroturistica din apropiere(distanta poate sa fie pana in 30-40 km),am cautat pe google dar ce am gasit nu prea mi-a placut.Imi puteti recomanda ceva?Va multumesc anticipat. Report
September 23, 201213 yr comment_164108 Alis , nu cunosc bine zona, poate e cineva de acolo...uite-te totusi si pe aici http://www.cote-azur-autrement.com/nos-maisons-dhotes.html http://www.villa-jacaranda-cote-azur.com/ sau incearca tu sa cauti googalind... "chambres d'hotes Cote d'Azur" si o sa gasesti multe, alegere mare.sejour placut. Ideal e sa ai o masina ca sa te poti deplasa usor.am o prietena care sta la Nice si nu e prea incantata de mijloacele loale de transport Report
September 23, 201213 yr Author comment_164115 Alis , nu cunosc bine zona, poate e cineva de acolo...uite-te totusi si pe aici http://www.cote-azur-autrement.com/nos-maisons-dhotes.html http://www.villa-jacaranda-cote-azur.com/ sau incearca tu sa cauti googalind... "chambres d'hotes Cote d'Azur" si o sa gasesti multe, alegere mare.sejour placut. Ideal e sa ai o masina ca sa te poti deplasa usor.am o prietena care sta la Nice si nu e prea incantata de mijloacele loale de transport Multumesc din suflet,Stella. Report
September 24, 201213 yr comment_164128 Peste o luna am un curs la Cannes si as vrea sa ma cazez la o pensiune agroturistica din apropiere(distanta poate sa fie pana in 30-40 km),am cautat pe google dar ce am gasit nu prea mi-a placut.Imi puteti recomanda ceva?Va multumesc anticipat.ai pm. Report
September 24, 201213 yr comment_164130 N-am nici o informaţie din zonă dar vreau să-ţi spun că mă bucur să te văd, Alis. Report
September 24, 201213 yr Author comment_164132 Peste o luna am un curs la Cannes si as vrea sa ma cazez la o pensiune agroturistica din apropiere(distanta poate sa fie pana in 30-40 km),am cautat pe google dar ce am gasit nu prea mi-a placut.Imi puteti recomanda ceva?Va multumesc anticipat.ai pm. Multumesc mult. Report
September 24, 201213 yr Author comment_164133 N-am nici o informaţie din zonă dar vreau să-ţi spun că mă bucur să te văd, Alis. Si eu,te imbratisez cu drag. Report
October 2, 201213 yr comment_164981 Bonjour Alis, Ti-as recomanda sa arunci o privire aici si aici În rest, cum zicea si Stella, o masina mica si un GPS bun. Daca vrei, pot sa-ti recomand si vreo doua trei restaurante prin zona, doar ieri seara m-am întors de la Antibes Report
October 7, 201213 yr Author comment_165419 Bonjour Alis, Ti-as recomanda sa arunci o privire aici si aici În rest, cum zicea si Stella, o masina mica si un GPS bun. Daca vrei, pot sa-ti recomand si vreo doua trei restaurante prin zona, doar ieri seara m-am întors de la Antibes Iti multumesc mult,Alexandru.Ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai scrie cateva restaurante care ti-au placut.O zi buna. Report
October 8, 201213 yr comment_165616 La Cannes,"Aux P'tits Anges", 4 rue Marceau.La Mouans Sarthoux, "Le Sot L'y Laisse", în piata catedralei.La Antibes, "Le Vauban", 7bis rue Thuret La Nisa (daca ajungi) :"La Maison de Marie", 5 Rue Massena"Le Tire Bouchon", 19 Rue de la Préfecture"La Réserve de Nice", 60 Boulevard Franck Pilatte Îti recomand calduros ca sa telefonezi pentru rezervare, chiar în timpul saptamînii. La piata din Antibes vine mereu un cetatean cu un cuptor pe roate si face socca (Adriana trebuie ca o cunoaste ca "farinata"). Coada mare, dar merita. Lumea o manînca la fata locului, caci rece nu mai e buna. Socoteste cam 2-3€ felia.Cauta sa manînci macar o data la Pissaladière, o gasesti chiar si la brutariile mai rasarite. Si bineînteles, un "pan bagnat" Report
October 9, 201213 yr Author comment_165670 La Cannes,"Aux P'tits Anges", 4 rue Marceau.La Mouans Sarthoux, "Le Sot L'y Laisse", în piata catedralei.La Antibes, "Le Vauban", 7bis rue Thuret La Nisa (daca ajungi) :"La Maison de Marie", 5 Rue Massena"Le Tire Bouchon", 19 Rue de la Préfecture"La Réserve de Nice", 60 Boulevard Franck Pilatte Îti recomand calduros ca sa telefonezi pentru rezervare, chiar în timpul saptamînii. La piata din Antibes vine mereu un cetatean cu un cuptor pe roate si face socca (Adriana trebuie ca o cunoaste ca "farinata"). Coada mare, dar merita. Lumea o manînca la fata locului, caci rece nu mai e buna. Socoteste cam 2-3€ felia.Cauta sa manînci macar o data la Pissaladière, o gasesti chiar si la brutariile mai rasarite. Si bineînteles, un "pan bagnat" Iti multumesc mult de tot.Numai bine Report
July 26, 201313 yr comment_203304 Pai nu oi fi eu cea mai bucatar de pe aici, dar cu umblatul sunt la zi, asa ca numai ce dau o privire si gata ceva interesant si util.Plec in final de octombrie in Nice, cu gand de colind in zona si prind bine informatiile despre locurile unde sa mananci recomandate mai sus.multumesc celor care au scris despre ele si am sa incerc cateva. Report