November 26, 201213 yr comment_172074 E tot un fel de salata de caracatita, parerea mea este ca se poate servi atit rece cit si calduta, ideea de pe forumul italian.M-am decis sa v-o povestesc pentru ca e iesit foarte bine si moale, am schimbat insa metoda de coacere, am luat si caracatita de la piata, nu stiu care dintre cele 2 conditii au fost fundamentale, o sa mai iau una de la pescarie si o sa o coc cu aceeasi metoda, daca iese buna inseamna ca e metoda, va tin la curent Metoda e sa se fiarba caracatita in apa, eu am pus-o acoperita toata in apa rece, a inceput sa fiarba si a tot fiert cred ceva mai mult de o ora, avea 1,5 kg, tot bagam furculita in ea ca sa vad daca s-a inmuiat, am stins focul si am lasat-o acolo pret de aproape o ora jumatate, ar fi trebuit sa se raceasca dar eu n-am avut timp pentru ca trebuia sa plec, asa ca am scos-o din apa, era inca calda, si i-am eliminat toata pielea dupa care am taiat-o bucatele si am pus-o la frigider.A doua zi cu o ora inainte de cina am pus un ardei taiat fisii intr-un strop de ulei si l-am "incalzit" in tigaie, adica nu l-am copt complet, am adaugat caracatita si le-am lasat sa se incalzeasca putin, am stins focul si am adaugat patrunjel, sare, piper si putin usturoi.Vreau sa zic ca ne-am batut pe ea, inclusiv mama Report
November 26, 201213 yr comment_172093 Vreau sa zic ca ne-am batut pe ea, inclusiv mama si cine-a castigat? cred ca-i buna, as mai face si eu niste goange de-astea de mare, dar dupa ce ca-s scumpe ca naiba la noi, nici nu prea se gasesc proaspete. sa va fie de bine, Adriana! Report
November 26, 201213 yr Author comment_172101 Pai am lasat-o pe mama, ca vroiam sa mi-o halesc eu azi la prinz da' a zis ca o vrea ea, m-am mirat ca ea nu prea e obisnuita cu goangele deci e semn ca era chiar buna. Report
November 26, 201213 yr comment_172135 Foarte misto combinatie! Numai buna de pus pe lista de retete "de dupa sarbatori", cand incepe dezintoxicarea Report
November 26, 201213 yr comment_172140 Foarte misto combinatie! Numai buna de pus pe lista de retete "de dupa sarbatori", cand incepe dezintoxicarea bag seama ca anticipezi niscai derapaje Report
August 17, 20233 yr Author comment_268732 aseara am facut-o iar dar varianta super rapidala un raion de congelate din supermarket de-ala de unde iti pui in punga cit vrei am luat tentacule taiate deja si le-am aruncat in tigaia cu un pic de ulei impreuna cu ardeii taiati bucati si am lasat sa fiarba cu capac pina cind apa pe care au lasat-o s-a evaporat bune-s Report
August 31, 20233 yr comment_268760 Maaaama, mersi mult ca ai scos-o la suprafata! Ieri mi se scurgeau ochii dupa ceva caracatita ori calamari. Report