December 13, 201213 yr Author comment_174716 Wow, fantastice!!! Bravo, bravo, bravo! Ecce savarina! Asa-i ca alea din copilarie sunt? Eu is indragostita complet de reteta asta, ca de toate retetele de cofetarie de pe vremuri. Imi amintesc expozitiile de la cofetaria Amandina din oras, doamne ce nebunii, ce nebunii! Tu ai fost fata inspirata si vad ca ti-ai luat forme mai multe, nu doar 6, ca mine. Cand mai pun laboanta pe forme, fac un set de 12. Cum sa ma supar mah ca pui pozele aici? Pai? Invit pe toata lumea sa o faca, din toate unghiurile si pozitiile!!! Hai cu savarina neamule, care mai doreste, care mai pofteste? Mii de felicitari pentru centura! Eu am multi prieteni care fac sporturi de genul si yoga si am invatat mult de la ei. Am vrut mereu sa ma ocup si eu de un sport unde sa invat autoaparare, dar pana la urma tot de dans de societate m-am apucat:) Minunata combinatia savarine-sport! Report
December 13, 201213 yr comment_174726 Am si eu niste pofticiosi de savarine in familie. Le-am trecut pe lista, le fac de Sf Stefan. Report
December 13, 201213 yr Author comment_174749 Aura, sigur nu o sa iti para rau. Sa ne spui cum au iesit si daca v-au placut! Cande e Sf. Stefan? Report
December 13, 201213 yr comment_174750 Aura, sigur nu o sa iti para rau. Sa ne spui cum au iesit si daca v-au placut! Cande e Sf. Stefan? Pe 27 decembrie. Report
December 13, 201213 yr comment_174756 Aura, sigur nu o sa iti para rau. Sa ne spui cum au iesit si daca v-au placut! Cande e Sf. Stefan? zic, cum sa nu. Dar sunt sigura ca o sa iasa bine. Am facut si rulada de la tine si mi-a iesit buna, deci nu am emotii. Si Sf Stefan e cand a zis Foxyy, pe 27 dec. Report
December 17, 201213 yr comment_175438 Multumesc tare mult pt reteta! Dupa mai multe incercari esuate, am reusit in sfarsit sa fac savarine adevarate, sunt minunate! Multumesc inca odata! Report
December 17, 201213 yr Author comment_175483 Rrrrrrr, marvelicious Ligia!!! Bine, bine mai arata! Voi ma faceti sa arunc meniul de dulciuri pentru sarbatori peste bord si sa le fac pe astea iar. Is prea adevarate! Report
December 28, 201213 yr comment_177214 Si portia mea de savarine. Au fost bune, dar am gresit eu undeva pentru ca nu au foarte pufoase asa cum m-as fi asteptat. Am sa perseverez Report
January 4, 201313 yr Author comment_178441 Aura, sa fi fost drojdia ori faina? Cum am zis, compozitia trebuie sa fie moale tare, aproape o iei cu lingura. In rest arata tare bine. Sper ca s-au mancat, totusi? Report
January 5, 201313 yr comment_178475 Iti dai seama ca s-au mancat urgent! Si toata lumea facea wow Report
July 14, 20197 yr Author comment_254631 Dati la cuptorul incins si coaceti la foc potrivit, cam intre jumatate de ora si trei sferturi de ora, in functie de cuptor. Fiti cu ochii pe ele sa nu le bronzati prea tare, cum am facut eu. Cand le ai cu teoria... Sau: cand faci totul perfect si te-neci ca tiganu la mal Acum, sa nu credeti ca nu s-au halit in doi timpi si trei miscari. Runda doi:Comentariile degustatorilor:"Prea misto!""Bai, ej nebun?""Nici pe vremea lu' Nea Nicu nu se gaseau din astea!" " Fata, tu deci de ce te-ai facut prodfa, de fapt? " Mi-a placut asta. Zau, prea simplu, prea rapid, prea gustos! Report
July 14, 20197 yr comment_254632 Eram convinsa ca am scris raspunsul aici ....foarte faine au iesit savarinele. Uite ca eu nu am facut niciodata, poate si din cauza ca le gasesc usor la cofetarie Report
July 15, 20197 yr comment_254634 Ti-au iesit superbe Lapo' ,sunt preferatele soricii mele,am si eu noroc,ca la o cofetarie vecina a mamii gasesc super bune cu frisca cu gust de smantana,si le cumpar si eu ca in rest nu prea mancam (copiii vor cu ciocolata etc) oricum ti-au iesit suppeerr,invitatii tai au fost super multumiti daca i-oi face vreodata soricii mele pe astea le voi face Report
July 15, 20197 yr Author comment_254636 Multumesc , feteee! Eeee, cand ai cofetaria la doi pasi, alta treaba! Lux! Stiti voi vorba aia: Nevoia te invata Report
August 5, 20197 yr comment_254903 Eu tot sper sa comenteze cineva la alt subiect, sa nu-l mai vad pe asta cum deschid calculatorul... De cate ori merge sotul la magazinul romanesc stie ca musai sa-mi aduca savarine. Culmea e ca in Romania nu cred ca am mancat de mai mult de 3 ori. Report
August 7, 20197 yr Author comment_254929 Eu tot sper sa comenteze cineva la alt subiect, sa nu-l mai vad pe asta cum deschid calculatorul... De cate ori merge sotul la magazinul romanesc stie ca musai sa-mi aduca savarine. Culmea e ca in Romania nu cred ca am mancat de mai mult de 3 ori. Hai ca m-ai amuzat cu postul asta...ma duc sa caut un subiect sa comentez la el Report