December 18, 200916 yr comment_10613 160g unt750g faina150g zahar1 lingura miere1 ou1 lingura si jumatate lapte1/2 plic praf copt 1 lingurita vanilie se amesteca bine untul pana devine moalese adauga 350g faina, zaharul, oul, mierea, laptele, praful de copt si vaniliase amesteca bine apoi se adauga si restul de faina aluatul obtinut in punem la rece pt 1-2 orescoatem si intindem foi pe care le taiem dupa preferintapunem in tava si bagam la cuptor Report
December 24, 200916 yr comment_11930 Is pa lista, ca mai am putina miere! Eu ador scortisoara, romul, stafidele, lamaia...Asa ca, zic eu, merg si fara vanilie!Mierea cu scortisoara e si-o combinatie sanatoasa!Tizo, le vine randul, cred ca chiar anul asta! Report
January 12, 201016 yr Author comment_14905 Is pa lista, ca mai am putina miere! Eu ador scortisoara, romul, stafidele, lamaia...Asa ca, zic eu, merg si fara vanilie!Mierea cu scortisoara e si-o combinatie sanatoasa!Tizo, le vine randul, cred ca chiar anul asta! binenteles ca merg si fara vaniliehei, pana la urma ai reusit sa ii mai faci si pe ei??daca da poate vedem niste poze Report