December 18, 200916 yr comment_10616 3 oua150g zahar100ml ulei100ml lapte prins1 lingurita rom400g faina1 banana1 portocala1 mar1 kivi1 ciocolata am pregatit fructele (le-am curatat si taiat cubulete) apoi le-am pus putin la scurs timp in care m-am ocupat de prajitura am batut albusurile cu un praf de sare am adaugat zaharul si le-am batut spumaam adaugat galbenusurile si am amestecat bineam adaugat uleiul si dupa ce s-a omogenizat am adaugat laptele prins si romulapoi am adaugat faina cu praful de coptam turnat compozitia in tava unsa si tapetata cu fainasi deasupra am pus bucatelele de fructe dupa imaginatieam bagat la cuptoram topit ciocolata si cand a fost gata prajitura am pus aceasta ciocolata topita deasupra si am 'aruncat' trandafirii care-i mai aveam facuti a iesit fff pufoasa si aromata Report
December 28, 200916 yr comment_12391 Asa, da! Imi plac tartele / prajiturile cu fructe si asta facuta de tine imi face pofta de-o tarta cu visine. Vad dimineata ce visine are mama-n camara si trec la treaba. O sa-ncerc sa fac tarta cu mai multe fructe, asa cum ai facut tu si sa vedem ce iese. Multam de idee! Report
January 12, 201016 yr Author comment_14908 Asa, da! Imi plac tartele / prajiturile cu fructe si asta facuta de tine imi face pofta de-o tarta cu visine. Vad dimineata ce visine are mama-n camara si trec la treaba. O sa-ncerc sa fac tarta cu mai multe fructe, asa cum ai facut tu si sa vedem ce iese. Multam de idee! cun placeresi noua ne plac prajiturile cu fructeasta a fost ff aromata si buna, cea cu visine imi place ca e mai acrisoaranu ai mai trecut pe aici sa ne arati cum ti-a iesit ce zice-ai ca incerci...... Report
February 8, 201016 yr comment_19771 Asa, da! Imi plac tartele / prajiturile cu fructe si asta facuta de tine imi face pofta de-o tarta cu visine. Vad dimineata ce visine are mama-n camara si trec la treaba. O sa-ncerc sa fac tarta cu mai multe fructe, asa cum ai facut tu si sa vedem ce iese. Multam de idee! cun placeresi noua ne plac prajiturile cu fructeasta a fost ff aromata si buna, cea cu visine imi place ca e mai acrisoaranu ai mai trecut pe aici sa ne arati cum ti-a iesit ce zice-ai ca incerci...... Cecilia, imi cer scuze, dar abia acum am vazut raspunsul tau Pana la urma, mi-am facut eu de cap acasa, dar si camera si-a facut de cap si s-a stricat complet, asa ca n-am poze Dar cand o sa fac aici vreo tarta cu fructe, iau aparatu' jupanului si fac poze! Report