December 18, 200916 yr comment_10632 Buna seara la toata lumea!Asta e prima (mini)reteta postata pe sit! fiti blande! Salata asta imi place maxim, si se prepara usor! Ingrediente:un piept mare de pui fiert o telina potrivitacastraveti muratijumatate de salata verdeardei gras pt decorsos remouladesarepiperuleiotetultimele 4 dupa gustul fiecaruia, in ce proportii doreste telina se da pe razatoarea mare... se pune in bol...apoi, de jur imprejur se pune un gulerash de salata taiata.... peste telina se aseaza un strat de castraveti murati taiati cubulete micute... apoi se adauga puiul taiat si el bucatele... se face iar un gulras de salata verde...deasupra se pun 3- 4 linguri de sos, se decoreaza cu ardei gras colorat, chiar si gogosar rosu murat! salata e un deliciu, va asigur! eu nu i-am pus decat un praf de sare... am considerat ca e potrivit de acra de la castraveti, si ulei n-am mai pus ca de... imi ajung kilele! voi puteti pune un strop de ulei de masline! pofta mare! Report
December 19, 200916 yr comment_10643 Si mie imi place cum arata salata asta si combinatia de ingrediente suna pe gustul meu. Trebuie incercata. Report
December 19, 200916 yr Author comment_10824 mmmmm!O salata pe gustul meu! Merci,diamanto multumesc, Maya! te Report
December 19, 200916 yr Author comment_10825 Si mie imi place cum arata salata asta si combinatia de ingrediente suna pe gustul meu. Trebuie incercata. multumesc, Narnia! mie imi place maxim! pup! Report
December 20, 200916 yr comment_11027 Diamond, ai spart gheata! La cat mai multe retete postate! Asta e extrem de apetisanta si pe gustul meu! Imi dai voie s-o incarc si pe situl Arta Culinara? Report
December 21, 200916 yr Author comment_11353 Foarte,inbietoare salata ta o s-o incerc si eu multumesc, geany! astept impresii Report
December 21, 200916 yr Author comment_11354 Diamond, ai spart gheata! La cat mai multe retete postate! Asta e extrem de apetisanta si pe gustul meu! Imi dai voie s-o incarc si pe situl Arta Culinara? multumesc, laura poti sa o postezi, cum sa nu? sper sa vin cu cat mai multe retete! Report