Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pizza Wasa

Featured Replies

Sa ma ierte inventorul, dar eu nu-mi mai aduc aminte de la cine am furat ideea. Cine se recunoaste e bine venit sa-si spuna numele. :rolleyes:

O fac de cativa ani, atunci cand sunt in criza de timp.

post-133-1362686079334_thumb.jpg

post-133-13626860966597_thumb.jpg

post-133-13626861096564_thumb.jpg

post-133-13626861246403_thumb.jpg

post-133-13626861379646_thumb.jpg

Acum se baga in microunde la putere maxima timp de aproximativ 1 minut. Va uitati pe fereastra si cand vedeti ca mozzarella s-a topit treaba e rezolvata.

post-133-1362686242024_thumb.jpg

post-133-13626862721849_thumb.jpg

post-133-13626862994619_thumb.jpg

Pofta buna!

post-133-13626863371984_thumb.jpg

Nu gasesc wasa cu 24% fibre si nu vreau sa calc strimb zilele astea, dar cred ca e excelent. Eu imi fac felii de cascaval mai groase peste care pun o felie de sunca, ciuperci taiate din conserva, o felie de rosie sau citeva picaturi de ketchup si zic ca-i pizza :drool:

Nu gasesc wasa cu 24% fibre si nu vreau sa calc strimb zilele astea, dar cred ca e excelent. Eu imi fac felii de cascaval mai groase peste care pun o felie de sunca, ciuperci taiate din conserva, o felie de rosie sau citeva picaturi de ketchup si zic ca-i pizza :drool:

Eu am vazut la Penny , de cateva zile e plin de wasa , dar daca nu ma insel are fibre 21 % , o sa ma uit exact si va spun , asa macar mergeti la sigur :)

Daniela , grozav de buna si rapida pizza ta , felicitari !

Eu am vazut la Penny , de cateva zile e plin de wasa , dar daca nu ma insel are fibre 21 % , o sa ma uit exact si va spun , asa macar mergeti la sigur :)

CU 21 la suta am luat si de la Auchan, dar nu e suficient ptr brinza si sunca.

Eu din Kaufland cumpar Wasa 24%

Foarte buna ideea,Sorina https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif

• Author

Eu acum sunt norocoasa si o gasesc in mai multe locuri (Auchan, Carrefour, DeSpar, Sisa) dar atunci cand am inceput monti era vai si-amar de capul meu.

O procuram doar pe comanda, din Erboristerie.

A, ca mi-am adus aminte... Boni are o reteta de Wasa. Stiu ca ea o facea in casa.

Nu gasesc wasa cu 24% fibre si nu vreau sa calc strimb zilele astea, dar cred ca e excelent. Eu imi fac felii de cascaval mai groase peste care pun o felie de sunca, ciuperci taiate din conserva, o felie de rosie sau citeva picaturi de ketchup si zic ca-i pizza :notworthy:

Eu am vazut la Penny , de cateva zile e plin de wasa , dar daca nu ma insel are fibre 21 % , o sa ma uit exact si va spun , asa macar mergeti la sigur :pupic:

CU 21 la suta am luat si de la Auchan, dar nu e suficient ptr brinza si sunca.

Mda , ai dreptate :occasion15: Am o veste buna , astazi am fost la Carrefour am vazut Wasa 24% cine are prin preajma ..

Da ,Sorina ai dreptate Boni are reteta de Wasa , nu stiu daca e postata aici , dar cu siguranta |Boni daca vede discutia ..sunt sigura ca da reteta cu mult drag , am facut si eu, sunt foarte bune !eu le prefer cu tarate de ovaz ,, am un fix cu taratele de grau , par amare , umede ,etc ...dar e vb de gusturi ,,Va recomand sa incercat wasa Boni sunt grozav de bune !!!!