March 7, 201313 yr comment_188639 Sa ma ierte inventorul, dar eu nu-mi mai aduc aminte de la cine am furat ideea. Cine se recunoaste e bine venit sa-si spuna numele. O fac de cativa ani, atunci cand sunt in criza de timp. Acum se baga in microunde la putere maxima timp de aproximativ 1 minut. Va uitati pe fereastra si cand vedeti ca mozzarella s-a topit treaba e rezolvata. Pofta buna! Report
March 7, 201313 yr comment_188670 Nu gasesc wasa cu 24% fibre si nu vreau sa calc strimb zilele astea, dar cred ca e excelent. Eu imi fac felii de cascaval mai groase peste care pun o felie de sunca, ciuperci taiate din conserva, o felie de rosie sau citeva picaturi de ketchup si zic ca-i pizza Report
March 7, 201313 yr comment_188674 Nu gasesc wasa cu 24% fibre si nu vreau sa calc strimb zilele astea, dar cred ca e excelent. Eu imi fac felii de cascaval mai groase peste care pun o felie de sunca, ciuperci taiate din conserva, o felie de rosie sau citeva picaturi de ketchup si zic ca-i pizza Eu am vazut la Penny , de cateva zile e plin de wasa , dar daca nu ma insel are fibre 21 % , o sa ma uit exact si va spun , asa macar mergeti la sigur Daniela , grozav de buna si rapida pizza ta , felicitari ! Report
March 8, 201313 yr comment_188700 Nu gasesc wasa cu 24% fibre si nu vreau sa calc strimb zilele astea, dar cred ca e excelent. Eu imi fac felii de cascaval mai groase peste care pun o felie de sunca, ciuperci taiate din conserva, o felie de rosie sau citeva picaturi de ketchup si zic ca-i pizza Eu am vazut la Penny , de cateva zile e plin de wasa , dar daca nu ma insel are fibre 21 % , o sa ma uit exact si va spun , asa macar mergeti la sigur CU 21 la suta am luat si de la Auchan, dar nu e suficient ptr brinza si sunca. Report
March 8, 201313 yr comment_188733 Eu din Kaufland cumpar Wasa 24%Foarte buna ideea,Sorina https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Report
March 8, 201313 yr Author comment_188753 Eu acum sunt norocoasa si o gasesc in mai multe locuri (Auchan, Carrefour, DeSpar, Sisa) dar atunci cand am inceput monti era vai si-amar de capul meu.O procuram doar pe comanda, din Erboristerie. A, ca mi-am adus aminte... Boni are o reteta de Wasa. Stiu ca ea o facea in casa. Report
March 8, 201313 yr comment_188824 Nu gasesc wasa cu 24% fibre si nu vreau sa calc strimb zilele astea, dar cred ca e excelent. Eu imi fac felii de cascaval mai groase peste care pun o felie de sunca, ciuperci taiate din conserva, o felie de rosie sau citeva picaturi de ketchup si zic ca-i pizza Eu am vazut la Penny , de cateva zile e plin de wasa , dar daca nu ma insel are fibre 21 % , o sa ma uit exact si va spun , asa macar mergeti la sigur CU 21 la suta am luat si de la Auchan, dar nu e suficient ptr brinza si sunca.Mda , ai dreptate Am o veste buna , astazi am fost la Carrefour am vazut Wasa 24% cine are prin preajma .. Da ,Sorina ai dreptate Boni are reteta de Wasa , nu stiu daca e postata aici , dar cu siguranta |Boni daca vede discutia ..sunt sigura ca da reteta cu mult drag , am facut si eu, sunt foarte bune !eu le prefer cu tarate de ovaz ,, am un fix cu taratele de grau , par amare , umede ,etc ...dar e vb de gusturi ,,Va recomand sa incercat wasa Boni sunt grozav de bune !!!! Report