March 27, 201313 yr comment_191338 De citva timp sunt in zona flamanda si asa am ajuns la o informatie utila poateIn acest loc puteti servi pt 25e( de la aperitiv pina la inclusiv desert)....totul la nivel de 5 stele...e vorba de un hotel restaurant scoalaDeci trebuie sunat pt rezervari pt ca flamanzi f avizi de economii dau navalaBISTRO TER GROENE POORTESpoorwegstraat 148200BRUGGETEL 050_403040salons.bistro@tergroenepoorte Report
April 1, 201313 yr comment_192119 Partea flamanda...wow...ce minunatie!In noaptea de Pasti toate restaurantele,bistrourile deschise...nemai vorbind de barurile din pivnite!Concerte in piata publica...toata lumea pe straziMagazinele de ciocolata si ele au fost deschise toata noapteaIeri duminica....multi turisti francezi...canoele au inceput plimbarile pe lagune,am vazut multe chestii dragute la brocanteFacut fotografii in nestire ,am simtit multa bucurie ....toti eram incintati de frumusetea cladirilor in stilul lor inimitabil,unele din 1600Multe magazine deschise,O zi de neuitat! Report
April 1, 201313 yr comment_192157 Partea flamanda...wow...ce minunatie!In noaptea de Pasti toate restaurantele,bistrourile deschise...nemai vorbind de barurile din pivnite!Concerte in piata publica...toata lumea pe straziMagazinele de ciocolata si ele au fost deschise toata noapteaIeri duminica....multi turisti francezi...canoele au inceput plimbarile pe lagune,am vazut multe chestii dragute la brocanteFacut fotografii in nestire ,am simtit multa bucurie ....toti eram incintati de frumusetea cladirilor in stilul lor inimitabil,unele din 1600Multe magazine deschise,O zi de neuitat! te invidiez pozitiv ca ai putut vedea pe viu frumusetile flamande pai, ia pune tu niste poze p-aci, sa ne bucuram si noi ochii cu cele frumuseti Report
April 1, 201313 yr comment_192166 Partea flamanda...wow...ce minunatie!In noaptea de Pasti toate restaurantele,bistrourile deschise...nemai vorbind de barurile din pivnite!Concerte in piata publica...toata lumea pe straziMagazinele de ciocolata si ele au fost deschise toata noapteaIeri duminica....multi turisti francezi...canoele au inceput plimbarile pe lagune,am vazut multe chestii dragute la brocanteFacut fotografii in nestire ,am simtit multa bucurie ....toti eram incintati de frumusetea cladirilor in stilul lor inimitabil,unele din 1600Multe magazine deschise,O zi de neuitat! te invidiez pozitiv ca ai putut vedea pe viu frumusetile flamande pai, ia pune tu niste poze p-aci, sa ne bucuram si noi ochii cu cele frumusetiO sa pun!:-) Report
May 6, 201412 yr comment_216641 Ia sa activez un pic topicul acesta cu niste poze proaspete din recenta vizita la serele regale din Laeken. Laeken e o suburbie din N-V Bruxelles-ului unde sunt amplasate cateva obiective importante ale orasului precum castelul din Laeken - sediul familiei regale belgiene, stadionul Heysel, Atomium si parcul Mini-Europe. Serele regale din Laeken sunt amplasate, asa cum e simplu de dedus, pe domeniul regal al castelului Laeken. Sunt deschise publicului doar vreo 3 saptamani pe an, undeva pe final de aprilie - inceput de mai. Serele au fost construite in a 2a jumatate a sec. 19, arhitectura acestora fiind inspirata de Art noveau, un curent care a facut furori in epoca in capitala belgiana. Colectia de plante si de flori este remarcabila si a fost initiata chiar de regele Leopold II dupa expeditiile sale in fosta colonie belgiana Congo. Deci sa incepem cu exteriorul.Monumentul Dinastiei, din fata palatului regal Erau infloriti rododendronii de la intrarea in domeniu Aripa laterala a castelului Cupola gradinii de iarna Parcul (in departare, printre norii gri, se poate zari si orasul) Turnul japonez din apropierea parcului regal Din interiorul galeriilor Report
May 6, 201412 yr comment_216646 Si la final: Un filodendron urias (fotografiat deasupra multimii) Si cupola gradinii de iarna, fotografiata din interior Report
May 7, 201412 yr comment_216679 Superbe poze, saru' mana! Mi-am clatit bine de tot ochisorii cu frumuseti florale. Report
May 7, 201412 yr comment_216687 Ma bucur ca v-a placut!Cine viziteaza primavara Bruxelu', ar trebui sa nu rateze evenimentul. E cu adevarat o incantare. Report