May 24, 201313 yr Author comment_198653 Eu il vad pe tv. paprika ,asta e doar un exemplu http://hotcooking.co.uk/recipes/35/jamie-oliver-30-minute-meals-spaghetti-alla-puttanesca dar a mai facut variante de astea O sa ma uit si eu, merci Am facut si eu painica, buna-buna. Toat asa? Eu am de gînd data viitoare sa trag niste dovlecei pe gratar, asa scurt cît sa fie înca tari, apoi sa-i infig (felii) precum rosiile. Usturoi, verdeturi alea-alea, sigur bun! MMmmmm Report
May 24, 201313 yr Author comment_198654 ideile geniale zac in lucrurile simple. raportez destabilizare totala. ciabata de-aia e si la noi la K, prevad dezmat total.bravo, fata, perfect la 2 grade de la tine, da' io ce vina am? mor incet.Nu 2 grade mai, asta e noaptea, peste zi am avut 6°C !!!! Misto, nu? Report
May 24, 201313 yr comment_198655 ideile geniale zac in lucrurile simple. raportez destabilizare totala. ciabata de-aia e si la noi la K, prevad dezmat total.bravo, fata, perfect la 2 grade de la tine, da' io ce vina am? mor incet.Nu 2 grade mai, asta e noaptea, peste zi am avut 6°C !!!! Misto, nu? aha, mai pune de-o paine! Report
May 24, 201313 yr comment_198674 De pe cauciu' meu franjurat de Mr. Sam, dar mareee, moale si comod, platou cu bunataturi între noi, baieti pufosi întinsi pe marginile late, screen mare, trandafiri pe masa, caldurica-n casa... Eu zic sa stam acasa Oh daa...aduc si fata sa prinda ea masinile de Formula 1 la tv Report
May 25, 201313 yr comment_198704 Eu il vad pe tv. paprika ,asta e doar un exemplu http://hotcooking.co.uk/recipes/35/jamie-oliver-30-minute-meals-spaghetti-alla-puttanesca dar a mai facut variante de astea O sa ma uit si eu, merci Am facut si eu painica, buna-buna. Toat asa? Eu am de gînd data viitoare sa trag niste dovlecei pe gratar, asa scurt cît sa fie înca tari, apoi sa-i infig (felii) precum rosiile. Usturoi, verdeturi alea-alea, sigur bun! MMmmmm Fara ceapa verde, in rest la fel. Report
May 25, 201313 yr comment_198717 Azi i-a venit randul si am facut minunatia asta de paine. Am facut si poze mai reusite decat asta dar lipsea furaciosu' de masline Multumesc pentru idee! Report
May 26, 201313 yr Author comment_198787 De pe cauciu' meu franjurat de Mr. Sam, dar mareee, moale si comod, platou cu bunataturi între noi, baieti pufosi întinsi pe marginile late, screen mare, trandafiri pe masa, caldurica-n casa... Eu zic sa stam acasa Oh daa...aduc si fata sa prinda ea masinile de Formula 1 la tv Am citit "sa prinda maslinele" Report
May 26, 201313 yr Author comment_198788 Fara ceapa verde, in rest la fel.Nu-ti place ceapa? Eu as fi bagat mai multa, dar n-a intrat Report
May 26, 201313 yr Author comment_198789 Azi i-a venit randul si am facut minunatia asta de paine. Am facut si poze mai reusite decat asta dar lipsea furaciosu' de masline Multumesc pentru idee! Ce ideee misto, cu maslineee! Mmmm! Furaciosu' e semnatura personala! Report
May 26, 201313 yr Author comment_198790 Furaciosu face toti banii!! Sa va fie de bine tuturor!!Exact! Multumim Report
May 26, 201313 yr comment_198802 Cineva a reinventat painea cu branza, ceapa si rosii !Le-am pus si eu la cuptor ! Report
May 26, 201313 yr comment_198840 Ce idee minunata Maya. buna la un bufet , sau o adunare mai numeroasa. Report
May 27, 201313 yr comment_198848 Cineva a reinventat painea cu branza, ceapa si rosii !Le-am pus si eu la cuptor ! Sa nu credeti ca numai m-am laudat !Pe toate 3 le-a halit sotul (e drept ca nu toate odata, una si-a luat-o la pachet; dar il iert ca s-a dus la serviciu acuma duminica, de noapte ), eu am apucat sa gust "coltul" la cea din poza... M-am dus special sa cumpar busuioc, si cand sa-mi bag marfa in plasa trece o doamna (romanca) pe langa mine si-i zice la prietena-sa sau ce-o fi fost: ce miroase oregano ! Report
May 27, 201313 yr comment_198864 Normal ca le-am facut si eu, ca mi-au stat pe creier de cand le-am vazut.Cina de aseara, minunata: Maya, tot familionul iti multumeste! Fetele erau in stare sa ma trimita aseara sa mai cumpar ciabatta, multe, multe... Report