December 21, 200916 yr comment_11256 Poze n-am acum , dar pun un cat de curand Am inceput sa mananc asa ceva de cand cu Metabolic Balance ca sa inlocuiesc carnea cu ceva ca pasta asta e proteina pura.Cred ca-i spune Humus la pasta asta , eu va spun reteta asa cum o fac eu: INGREDIENTEO conserva de nauto lingurita de sare1 catel de ustoroi4-5 linguri de ulei de maslineceva iutzica Se scurge nautul de apa , se pun toate ingredientele in blender si se amesteca acolo pana devine o pasta.Eu mananc pasta asta pe paine , cu rondele de ceapa. Tocmai ce-am papat o portie. Data viitoare va pun si o pozica. Report
December 23, 200916 yr comment_11665 Si eu fac destul de des pasta asta (humus). Imi place f mult cu salate.Simona incearca sa adaugi si 2 linguri de zeama de lamaie la ea - ii va da un gust si mai bun! Report
December 26, 200916 yr comment_12146 Simo,ai uitat tahina si sucul de lamaie...poti sa ornezi cu mugur de brad trasi prin ulei sau unt. Report
January 8, 201016 yr comment_14388 [i][color=#0000BF]"Ia, am fost şi eu, în lumea asta, un boţ cu ochi, o bucată de humă însufleţită din Humusleşti , care nici frumos până la douăzeci de ani, nici cu minte până la treizeci şi nici bogat până la patruzeci nu m-am făcut. Dar şi sărac aşa ca în anul acesta, ca în anul trecut şi ca de când sunt, niciodată n-am fost!"[/color][/i] Recunosc, ca trebuia sa scap odata si odata de obsesia hummusului. Acum 3 sapatamani am cumparat doua conserve de naut si azi a fost premiera.Am inceput prin a praji in tigaie, fara ulei, o canita de seminte de susan alb pe care l-am rasnit dupa ce s-a racit in rasnita care nu a mai vazut cafeaua de mai bine de douazeci de ani. Am pus pulberea untoasa cu miros amarui deoparte.Cateii de usturoi i-am frecat pasta in mojar cu sare grunjoasa, i-am ... maionezit ca la un aioli cu untdelemn de masline si strepezit cu sucul de la o jumatate de lamaie. Ulterior am mai stors si din jumatatea cealalta. Am pus alifia intr-o galetusa fosta de smantana, nautul din conserva l-am clatit/scurs bine-bine, l-am turnat peste usturoi si am bagat mixerul stick in el. Am completat cu inca un pic de ulei, apoi o lingura de apa sa se mai afaneze, tahiniul preparat la punctul 1, o singura frunza de busuioc ce a mai ramas stingher pe batul din ghiveci, et voila de te uita.[align=Center]...[/align] Multumiri pentru reteta Mai facusem ceva similar doar cu tahini, dar cu naut e mult mai gustos. Report
January 25, 201016 yr Author comment_17049 Shefoo , ce bine arata.....cred ca ma incumet sa fac si io iar o portie...cu toate ca de cand suntem 2 parca nu mai imi surade , nici pasta de avocado , nici asta....inainte mancam in fiecare zi , aproape! Report
January 25, 201016 yr comment_17097 Shefoo , ce bine arata.....cred ca ma incumet sa fac si io iar o portie... Ia sari la interval cu un astro-naut (Ca la pesto nu ai semnat de prezenta inca) Report
January 25, 201016 yr Author comment_17098 shefoo , mi-i...lene , zau , sa pun atatea poze :oops: Mai bine dorm :roll: Dar promit ca pun candva! Report