November 2, 201312 yr comment_207556 probabil ca ati vazut deja poza care a circulat pe facebook mai demult. Pe mine m-a incantat tare mult si pe copila mea si mai mult.Pun pozele si aici, ca idee de spaghetti pentru copii. Procedeul e rusinos de simplu: se taie cremwurstii rondele si in fiecare rondea se infig 6-7 betze de spaghetti (nefierte, of course).Se arunca cu totul in apa cu sare si ulei si se servesc cu ce sos va doreste pipotzica : (ideea e de pe facebook.. pozele sunt ale mele ) Report
November 2, 201312 yr comment_207557 Foarte misto idee, am vazut-o si eu dar n-am pus-o niciodata in aplicare. Cred ca are succes si la copii Report
November 3, 201312 yr comment_207574 Daca vedeam ieri minunatia asta o si puneam in aplicare. Ramane pe data viitoare. Report
November 7, 201312 yr comment_207898 Le-am facut in seara asta si au fost toti foarte incantati. Se minunau cum am reusit.M-am amuzat teribil. Multumesc pt idee! Report
January 7, 201412 yr comment_211173 Fetele si sotul au fost mai mult decat incantati, si acum am un as in maneca pentru vizitele nepotilorMultumesc si eu de idee Report