January 2, 201412 yr comment_210753 Reteta o gasiti aici [i]Deci e nevoie de:2 oua, 130 g zahar... 65g fructoză 300 g faina... făină monti3 linguri cu miere (lichida).... sirop de agave5 linguri cu varf cu nuci măcinate... 100 gr făină de migdale1 lingurita (nici rasa, nici cu varf) cu bicarbonat.[/i] De mult vroiam sa o incerc dar mereu se intampla cate ceva si nu reuseam. De Craciun am reusit.Au zburat imediat. Biscuiteii se fac rapid. Nu-i mare munca.Se amesteca faina integrala cu taratea de ovaz, fructoza si faina de migdale.Se adauga siropul de agave, bicarbonatul stins si ouale.Cred ca am pus si o fiola de aroma de lamaie ( nu mai tin bine minte, dar asta cred ca am folosit).Se framanta un pic si apoi trecem la format bastonase de lungimea tavii.Le-am aruncat in cuptor la 170gradeC pt aproximativ 25 minute. Cred ca ar fi trebuit sa le fi scos un pic mai inainte, dar nu conteaza s-au papat imediat.Le-am taiat imediat dupa ce le-am scos din cuptor si imediat cum s-au racit am trecut la atac. Rezultatul final Eu am sa-i mai fac. Report