March 19, 201412 yr comment_215107 Sunt pusa pe fapte mari cu bietul aparat de facut waffle. Acum a venit randul unei retete sarate.Dupa ce am studiat N retete m-am oprit la aceasta. eu am dublat din start cantitatile de mai jos. Ingrediente: - 60g ulei de floarea soarelui eu, reteta zice unt- 2 oua- sare- 100g Parmiggiano Reggiano zice reteta, eu Grana Padano- 150g faina de linte eu, voi puteti folosi: * faina de naut pt F1 * faina integrala pt F2 * faina monti pt F1- 200ml lapte monti Mod de preparare: Foarte simplu. 1. Ouale le mixam cu un pic de sare.2. In timp ce mixam adaugam in ordinea de pe tricou: uleiul, branza si faina (de linte de aceasta data).3. Cate un pic, in timp ce mixam, se adauga si laptele.4. Se trece la incinsul aparatului si se fac bunataturile. In ultimele doua waffles am pus un pic de dubluconcentrat de rosii... Superbune. Vreau sa va spun ca nu ma mai opream din mancat. Le faceam si le papam.Bune bune. Le-am acompaniat cu speck si castraveti in otet.Pofta buna! Report
March 22, 201412 yr Author comment_215167 Pentru ca am facut cantitate dubla (adica prea multe) le-am pus la pastrat intr-o punguta de platic.Foarte bune!Vreau sa va spun ca sunt la fel de bune, daca nu chiar mai bune, decat in prima zi. Le-am papat cu smantana, cu omleta de spanac, cu salata de fasole/ton si azi dimineata cu ceai. Cu alte cuvinte au inlocuit pt cateva zile foile Wasa 24% fibre. Cu siguranta voi mai incerca si alte retete si/sau variante. Report