July 9, 201412 yr comment_219156 Anul asta am fost in Banff si a fost minunat. Banff e o localitate turistica in Alberta, o provincie din vestul Canadei. Orasul e construit printre muntii Stancosi, la o altitudine de cca 1400 m. Lacuri, munti cu varfurile inzapezite inca in iulie, ape sulfuroase, aer curat...cam astea sunt frumusetile zonei. Felul in care se reflecta muntii in lacuri e de vis... Am stat doar o zi si mai mult de jumatate din timp am fost in piscina cu apa sulfuroasa. Ne-a parut rau ca a trebuit sa plecam, dar vrem sa ne intoarcem pentru o vacanta mai lunga, cel putin 3 zile doar in Banff. Report
July 9, 201412 yr comment_219159 Anul asta am fost in Banff si a fost minunat. Banff e o localitate turistica in Alberta, o provincie din vestul Canadei. Orasul e construit printre muntii Stancosi, la o altitudine de cca 1400 m. Lacuri, munti cu varfurile inzapezite inca in iulie, ape sulfuroase, aer curat...cam astea sunt frumusetile zonei. Felul in care se reflecta muntii in lacuri e de vis... Am stat doar o zi si mai mult de jumatate din timp am fost in piscina cu apa sulfuroasa. Ne-a parut rau ca a trebuit sa plecam, dar vrem sa ne intoarcem pentru o vacanta mai lunga, cel putin 3 zile doar in Banff. Merci de poze Aura. Mi-e dor de Alberta mea. Cand ne intoarcem din periplurile europene acolo vrem sa ne retragem. Cand am locuit in Alberta vedeam Rocky Mountains din lvingroom Intr-o alta nota: ti-a crescut parul si tare bine iti sta . Report
July 9, 201412 yr Author comment_219160 Ce placut trebuie sa fie sa vezi muntii din casa. Si nu ma refer doar la Stancosi, orice fel de munti... Si da, mi-a crescut parul. Vreau sa-l las mai lung pentru o vreme. Report
July 11, 201412 yr comment_219179 Ooh, si noua ne-ar place mult acolo. Ce ne-am mai destrabala prin muntii aia. Peter Report
July 11, 201412 yr Author comment_219197 Si noi am fi vrut sa facem drumetii pe munte, dar copiii sunt prea mici si nu cred ca ar fi rezistat. In plus, exista oricand sansa sa ne fi intalnit cu Mos Martin. Report
July 11, 201412 yr comment_219205 Superbe pozele Aura!Acolo mi-as dori sa ajung la ski intr-o iarna cand voi avea concediu mai lung Report
July 15, 201412 yr comment_219245 Curand facem si noi o excursie in Vest, din pacate Banff nu e pe lista - de data asta... Super poze, fain concediu ati avut! Report
July 17, 201412 yr Author comment_219337 Superbe pozele Aura!Acolo mi-as dori sa ajung la ski intr-o iarna cand voi avea concediu mai lung Sper sa se intample cat mai curand. Si poate treci si pe la mine, in drum spre Banff... Curand facem si noi o excursie in Vest, din pacate Banff nu e pe lista - de data asta... Super poze, fain concediu ati avut!Poate data viitoare...Dar unde mergeti? Vancouver? Report
July 18, 201412 yr comment_219358 Poate data viitoare...Dar unde mergeti? Vancouver? Vancouver e destinatia finala, stam doar 2 nopti, excursia o sa fie cu trenul, de la Toronto. Report
July 18, 201412 yr comment_219360 Canada o tara necunoscuta...cine stie , poate ajung la pensie.Cred ca la Banff e o fundatie pentru tineri muzicieni.http://www.banffcentre.ca/programs/program.aspx?id=1495 Report