Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Banff, Alberta

Featured Replies

Anul asta am fost in Banff si a fost minunat. Banff e o localitate turistica in Alberta, o provincie din vestul Canadei. Orasul e construit printre muntii Stancosi, la o altitudine de cca 1400 m.

Lacuri, munti cu varfurile inzapezite inca in iulie, ape sulfuroase, aer curat...cam astea sunt frumusetile zonei. Felul in care se reflecta muntii in lacuri e de vis...

Am stat doar o zi si mai mult de jumatate din timp am fost in piscina cu apa sulfuroasa. Ne-a parut rau ca a trebuit sa plecam, dar vrem sa ne intoarcem pentru o vacanta mai lunga, cel putin 3 zile doar in Banff.

post-341-14049175206115_thumb.jpg

post-341-14049175337306_thumb.jpg

post-341-14049175463082_thumb.jpg

post-341-14049175606521_thumb.jpg

post-341-14049175740718_thumb.jpg

post-341-14049175841845_thumb.jpg

post-341-14049175938143_thumb.jpg

post-341-14049176064217_thumb.jpg

post-341-14049176176148_thumb.jpg

post-341-14049176292092_thumb.jpg

Anul asta am fost in Banff si a fost minunat. Banff e o localitate turistica in Alberta, o provincie din vestul Canadei. Orasul e construit printre muntii Stancosi, la o altitudine de cca 1400 m.

Lacuri, munti cu varfurile inzapezite inca in iulie, ape sulfuroase, aer curat...cam astea sunt frumusetile zonei. Felul in care se reflecta muntii in lacuri e de vis...

Am stat doar o zi si mai mult de jumatate din timp am fost in piscina cu apa sulfuroasa. Ne-a parut rau ca a trebuit sa plecam, dar vrem sa ne intoarcem pentru o vacanta mai lunga, cel putin 3 zile doar in Banff.

Merci de poze Aura. Mi-e dor de Alberta mea. Cand ne intoarcem din periplurile europene acolo vrem sa ne retragem. Cand am locuit in Alberta vedeam Rocky Mountains din lvingroom :blackeye:

Intr-o alta nota: ti-a crescut parul si tare bine iti sta :rolleyes: .

• Author

Ce placut trebuie sa fie sa vezi muntii din casa. Si nu ma refer doar la Stancosi, orice fel de munti...

Si da, mi-a crescut parul. Vreau sa-l las mai lung pentru o vreme.

• Author
Si noi am fi vrut sa facem drumetii pe munte, dar copiii sunt prea mici si nu cred ca ar fi rezistat. In plus, exista oricand sansa sa ne fi intalnit cu Mos Martin.

Superbe pozele Aura!

Acolo mi-as dori sa ajung la ski intr-o iarna cand voi avea concediu mai lung :-*

Curand facem si noi o excursie in Vest, din pacate Banff nu e pe lista - de data asta...

Super poze, fain concediu ati avut!

• Author

Superbe pozele Aura!

Acolo mi-as dori sa ajung la ski intr-o iarna cand voi avea concediu mai lung :thumleft:

Sper sa se intample cat mai curand. Si poate treci si pe la mine, in drum spre Banff...

Curand facem si noi o excursie in Vest, din pacate Banff nu e pe lista - de data asta...

Super poze, fain concediu ati avut!

Poate data viitoare...Dar unde mergeti? Vancouver?

Poate data viitoare...Dar unde mergeti? Vancouver?

Vancouver e destinatia finala, stam doar 2 nopti, excursia o sa fie cu trenul, de la Toronto.