December 23, 200916 yr comment_11864 azi nu mi-a venit sa cred ca in coop-ul din satul meu am gasit pulpe de rata, le-am luat sa le fac miine seara, imi dati vreo idee? Report
December 24, 200916 yr comment_11899 Sau cu bere , miere si stafide.sau simple doar la cuptor.sau cu portocala /mango cu dedicatie lui Eujenie draga mea. Report
December 24, 200916 yr Author comment_11921 Io le-aş face cu varză murată.n-am varza murataSau cu bere , miere si stafide.sau simple doar la cuptor.sau cu portocala /mango cu dedicatie lui Eujenie draga mea.ma atrage chestia cu bere, miere si stafide, bere blonda sau guiness? Report
December 24, 200916 yr Author comment_11941 Ok, acu le prajesc pe ambele parti, apoi le fierb cu berea si la urma adaug mierea si stafidele? Report
December 24, 200916 yr comment_11960 Pui mata 1-2 cepe taiate cum vrei aka solzisori,mierea,berea si stafidele. sare piper etc. un clocot mare si apoi foc mic.pardon, dar am bucatarit ca vin deja musafirii nici felicitari nu ma avut timp sa scriu, va doresc la toti Craciun fericit Report
December 24, 200916 yr Author comment_11970 Pai am facut asa: le-am prajit in suc propriu la foc mare si cu capac pe ambele parti, apoi in grasimea lasata am calit cepusoara, apoi am pus la loc pulpele si 2 cutii de bere de cite 500 ml, cind ele s-au evaporat cepusoara am facut-o crema in bimby, i-am pus citeva stafide deasupra si acusica cind mincam felul II le incalzesc.Craciun fericit si tie, Stellina Report