September 29, 20169 yr comment_239097 Am o mare dorinta. As vrea sa fac rost de niste butasi de 1001 pe care sa-i plantez aici, in Olanda. Am tot cautat si n-am gasit. Mi s-a tot promis dar s-a ales praful de promisiuni. Intrebarea mea arzatoare este... ma poate ajuta cineva? In mod sigur, nu voi ramane dator https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif Report
September 29, 20169 yr comment_239103 nu prea ma pricep, da' ma dau in vorba, ca vorba aia, is podgoreanca. io stiu ca unchiu-miu facea chestia asta cu butasii in primavara, cand se taia via - sfarsit de februarie-martie - toata lumea cu vie era dispusa sa dea din ceea ce taia.butasi de vie de cumparat, de la magazin, nu cred ca se gasesc acum. Report
September 30, 20169 yr Author comment_239114 nu prea ma pricep, da' ma dau in vorba, ca vorba aia, is podgoreanca. io stiu ca unchiu-miu facea chestia asta cu butasii in primavara, cand se taia via - sfarsit de februarie-martie - toata lumea cu vie era dispusa sa dea din ceea ce taia. Ok. La primavara. Da' poti face rost la o adica? Report
September 30, 20169 yr comment_239117 nu prea ma pricep, da' ma dau in vorba, ca vorba aia, is podgoreanca. io stiu ca unchiu-miu facea chestia asta cu butasii in primavara, cand se taia via - sfarsit de februarie-martie - toata lumea cu vie era dispusa sa dea din ceea ce taia. Ok. La primavara. Da' poti face rost la o adica? nu promit, ca io n-am vie. dar as putea incerca prin cunoscuti.1001 e un soi hibrid, face un vin rosu asa-numit de buturuga. este productiv, deloc pretentios, oamenii la tara nici nu-l ridica pe spalieri, nici nu-i aplica tratamente ca la cei soi. si prefera seceta, fix ca-n Olanda Report
December 3, 20169 yr comment_240088 Dar de ce e vinul asta traznet, Dragos? Pune si tu un sample, macar virtual Report