Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ţara mea de glorii, ţara mea de dor?

Featured Replies

• Author

Stati sa va mai pun unul. Daca il apreciati pe Vlad Logigan, despre care puteti afla mai multe de pe profilul lui de FB, promovati-i lupta impotriva inculturii :love7: Va faceti voua insiva, familiei si tuturor romanilor un mare favor!

In clipul asta parodiaza ultima inventie "de senzatie" a doua bloggerite care au inventat moda de carantina si au ajuns pe toate canalele de massmedia si sunt foarte bine vazute fuckme.gif Din intamplare am vazut asta la un magazin informativ de dimineata pe Sat 1 ...

96017502_2892239520852741_2216005161103392768_o.jpg

Am uitat cum se pune citare multipla, Carmella, Clau si Lapo multumesc mult :love7: de la doi metri :D
  • Author

Am uitat cum se pune citare multipla, Carmella, Clau si Lapo multumesc mult :love7: de la doi metri :D

Treci pe la han cand ai timp, ti-am scris acolo pupic.gif

Va mai pun ceva special, 100% romanesc love7.gif

• 2 weeks later...
  • Author

Neaparat trebuie sa ii pun si aici ! Extraordinari!

Bunul de tara si de pamant,

Dorul de muma si de cuvant.

Si cu asta, cred ca s-a grait totul smile.gif

• 2 weeks later...

Pare ceva foarte frumos întoarcerea asta la simplitate, la valori autentice, la ce e important, natură, oameni. În fapt e un dezastru pentru copii, mai ales pentru cei care au trăit la oraș pînă pe la 5-10 ani și deodată mă-sa și ta-su decid că trebuie să se întoarcă la țară. Argumentele că pot avea educație și la țară sînt doar în capul părinților și a altor originali care habar n-au și nici nu-i interesează ce gîndește și simte copilul. La fel și cu cei care își iau o casă la țară și cară acolo copiii în (fiecare) weekend ca să aibă aer curat, în timp ce alții se duc la filme sau la cercuri de astronomie. Întoarcerea să și-o facă fiecare pe pielea lui, copiii au nevoie în mod echilibrat și de natură, mișcare, cunoașterea valorilor tradiționale, a diversității, dar au nevoie de educație, cunoașterea și experimentarea științei, stimulare intelectuală, diversitatea urbană.

• 2 weeks later...
  • Author
Carmella, ma tot tin sa scriu, dar nu mai apuc. Sper sa revin la discutie, pana una alta, nu pot decat sa spun la ce ai afirmat mai sus cum zice neamtul : jain! (ja + nein) . E foarte complexa treaba asta. Si, ca orice alta treaba, vine atat cu plusuri cat si cu minusuri la pachet...
  • Author

So, am vrut sa raspund eu la postul de mai sus, dar iata ca s-a gasit altcineva care demonstreaza ca, totusi, parintii chiar se gandesc la viitorul copiilor lor cand iau in considerare o altfel de decizie majora in viata. Doamna care a scris postul de mai jos rezuma foarte bine esenta si pune punctele pe i.

Sunt foarte multi diasporeni tineri care isi doresc sa revina acasa dintre care extraordinar de multi sa se mute la tara. De ce? Nu este o iluzie, este o dorinta reala a lor si , in general, sunt oameni cu capul pe umeri si picioarele pe pamant, foarte bine infipti in realitate. Oameni cu pregatire intelectuala de acasa, cu cei 7 ani, cu studii si cu scoala vietii facuta si in strainatate. Oameni care stiu concret cu ce se mananca viata in vest, ce inseamna capitalismul acerb si societatea formata si influentata de catre acest capitalism, dar si ce inseamna un sistem functional, cu infrastructura existenta si ingrijita , oameni care au trait in tari unde banii din impozite se varsa in aceste artere vitale ale unei tari si economia ei, astfel incat cetateanul de rand sa simta aceste beneficii (sistem de sanatate, sistem de transport, educatie) . Acuma sa nu va faceti iluzii ca aici nu exista coruptie , oh! Ba! Dar asta e deja alt subiect si mu intru in el aici.

Aici postul tinerei mamici care viseaza sa revina acasa. Replicile pe care le-a primit spun la fel de multe.

https://www.facebook.com/groups/740526862768545/permalink/1565054503649106/

• 2 weeks later...

Deși nu sunt adepta mediatizării excesive a cazurilor sociale, mă bucur ca acest copil, plin de talente a avut norocul sa dea peste o mămică adoptivă care a promovat-o, astfel încât a câștigat si Românii au talent. Acum are in videoclip nou, desenează si scrie poezii,cu picioarele!

• 3 months later...
  • Author

Va rog tare mult sa il promovati pe acest haiduc neaos, care a lasat orice viata moderna si "civilizata" in spate pentru a da curs glasului inimii...

Eu ii spun Arhanghelul pastrator de comori stramosesti . A trecut viata peste el cu tavalugul, iar el ramane darz in picioare.

Oricine poate calatori acolo, daca intentioneaza. Nu are decat un alt bordei pentru cazare, in rest se poate cu cortul si sacul de dormit la el pe "mosie" .