May 7, 20206 yr Author comment_261836 Stati sa va mai pun unul. Daca il apreciati pe Vlad Logigan, despre care puteti afla mai multe de pe profilul lui de FB, promovati-i lupta impotriva inculturii Va faceti voua insiva, familiei si tuturor romanilor un mare favor!In clipul asta parodiaza ultima inventie "de senzatie" a doua bloggerite care au inventat moda de carantina si au ajuns pe toate canalele de massmedia si sunt foarte bine vazute Din intamplare am vazut asta la un magazin informativ de dimineata pe Sat 1 ... Report
May 7, 20206 yr comment_261840 Am uitat cum se pune citare multipla, Carmella, Clau si Lapo multumesc mult de la doi metri Report
May 7, 20206 yr Author comment_261841 Am uitat cum se pune citare multipla, Carmella, Clau si Lapo multumesc mult de la doi metri Treci pe la han cand ai timp, ti-am scris acolo Va mai pun ceva special, 100% romanesc Report
May 18, 20206 yr Author comment_262009 Neaparat trebuie sa ii pun si aici ! Extraordinari! Bunul de tara si de pamant,Dorul de muma si de cuvant. Si cu asta, cred ca s-a grait totul Report
May 27, 20206 yr Author comment_262221 https://pressone.ro/adio-cutii-de-beton-ma-mut-la-tara?fbclid=IwAR09JJHcxEE-YE8_5es5FrtKQdXHSGNkIdmeE7NqMVmMppcC6B6gcCqwxxA Report
May 27, 20206 yr Author comment_262234 "Baga de seama: Lexicul lor nu depaseste 200-300 de cuvinte. Sunt excesiv de triviali si orgoliosi ca toti prostii. Daca le vorbesti tu altfel..." Si nimic nu s-a schimbat https://www.youtube.com/watch?v=Jhfq1P7cOWI Report
May 28, 20206 yr comment_262250 https://pressone.ro/adio-cutii-de-beton-ma-mut-la-tara?fbclid=IwAR09JJHcxEE-YE8_5es5FrtKQdXHSGNkIdmeE7NqMVmMppcC6B6gcCqwxxA Pare ceva foarte frumos întoarcerea asta la simplitate, la valori autentice, la ce e important, natură, oameni. În fapt e un dezastru pentru copii, mai ales pentru cei care au trăit la oraș pînă pe la 5-10 ani și deodată mă-sa și ta-su decid că trebuie să se întoarcă la țară. Argumentele că pot avea educație și la țară sînt doar în capul părinților și a altor originali care habar n-au și nici nu-i interesează ce gîndește și simte copilul. La fel și cu cei care își iau o casă la țară și cară acolo copiii în (fiecare) weekend ca să aibă aer curat, în timp ce alții se duc la filme sau la cercuri de astronomie. Întoarcerea să și-o facă fiecare pe pielea lui, copiii au nevoie în mod echilibrat și de natură, mișcare, cunoașterea valorilor tradiționale, a diversității, dar au nevoie de educație, cunoașterea și experimentarea științei, stimulare intelectuală, diversitatea urbană. Report
June 6, 20206 yr Author comment_262489 Carmella, ma tot tin sa scriu, dar nu mai apuc. Sper sa revin la discutie, pana una alta, nu pot decat sa spun la ce ai afirmat mai sus cum zice neamtul : jain! (ja + nein) . E foarte complexa treaba asta. Si, ca orice alta treaba, vine atat cu plusuri cat si cu minusuri la pachet... Report
June 8, 20206 yr Author comment_262541 So, am vrut sa raspund eu la postul de mai sus, dar iata ca s-a gasit altcineva care demonstreaza ca, totusi, parintii chiar se gandesc la viitorul copiilor lor cand iau in considerare o altfel de decizie majora in viata. Doamna care a scris postul de mai jos rezuma foarte bine esenta si pune punctele pe i. Sunt foarte multi diasporeni tineri care isi doresc sa revina acasa dintre care extraordinar de multi sa se mute la tara. De ce? Nu este o iluzie, este o dorinta reala a lor si , in general, sunt oameni cu capul pe umeri si picioarele pe pamant, foarte bine infipti in realitate. Oameni cu pregatire intelectuala de acasa, cu cei 7 ani, cu studii si cu scoala vietii facuta si in strainatate. Oameni care stiu concret cu ce se mananca viata in vest, ce inseamna capitalismul acerb si societatea formata si influentata de catre acest capitalism, dar si ce inseamna un sistem functional, cu infrastructura existenta si ingrijita , oameni care au trait in tari unde banii din impozite se varsa in aceste artere vitale ale unei tari si economia ei, astfel incat cetateanul de rand sa simta aceste beneficii (sistem de sanatate, sistem de transport, educatie) . Acuma sa nu va faceti iluzii ca aici nu exista coruptie , oh! Ba! Dar asta e deja alt subiect si mu intru in el aici. Aici postul tinerei mamici care viseaza sa revina acasa. Replicile pe care le-a primit spun la fel de multe. https://www.facebook.com/groups/740526862768545/permalink/1565054503649106/ Report
June 17, 20206 yr comment_262674 Deși nu sunt adepta mediatizării excesive a cazurilor sociale, mă bucur ca acest copil, plin de talente a avut norocul sa dea peste o mămică adoptivă care a promovat-o, astfel încât a câștigat si Românii au talent. Acum are in videoclip nou, desenează si scrie poezii,cu picioarele! Report
October 5, 20205 yr Author comment_264350 Va rog tare mult sa il promovati pe acest haiduc neaos, care a lasat orice viata moderna si "civilizata" in spate pentru a da curs glasului inimii...Eu ii spun Arhanghelul pastrator de comori stramosesti . A trecut viata peste el cu tavalugul, iar el ramane darz in picioare. Oricine poate calatori acolo, daca intentioneaza. Nu are decat un alt bordei pentru cazare, in rest se poate cu cortul si sacul de dormit la el pe "mosie" . Report