January 31, 20206 yr Author comment_259501 Am un amic care traieste in sudul Germaniei si de cate ori vorbim zice: Data viitoare cand vin la tine , vreau sa mananc prajituri. Nu mi-a zis o data vreau ciorba, vreau friptura, vreau racituri. Vreau sa mananc prajituri. Creca ii fac un repetir la tort, ca e misto rau. Please do tell Daca e asa misto, fa-i 2 vorba lui Mino, sa nu mai plece . Nebunica mica @ Mino, tu stii ca vreau sa il incerc si pe ala ca pare foarte aerat. Hmmmm...Ia sa vad ce crosetez eu pana la urma Dar imi place maxim si ala cu crema de zahar ars si mere de la savori. Eu nu l-am facut niciodata si ma tin de ani de zile sa il fac... Report
October 3, 20205 yr Author comment_264330 Ce bine arata, vreau si eu sa incerc sa vad daca imi iese. Hei, Ciprian! Daca urmaresti cu atentie pasii de aici, nu te grabesti sa bati cremele, ci le faci cu grija si rabdare, iti garantez ca incercarea ta va fi un succes Daca ai nevoie de indicatii si indrumari, nu te sfii sa intrebi, (mai) toata lumea pe aici e foarte ok si de baza So, you go, boy! Da' ce pofta mi-a venit si mie sa il refac... Report