Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

instructiuni: ce mishto mai e sa zbori spre us

Featured Replies

morio, zici ca e gulagu'!! auzi ce primesc ...

Passengers flying to the US from Singapore can now expect stricter security checks, including body searches.

These are among the global stepped-up measures requested by US authorities, following a foiled bomb attack over Detroit on Christmas Day.

Singapore Airlines operates 35 flights to the United States every week.

And on Friday, security measures on-board were tightened to include - among other rules - requiring passengers to be seated during the final hour of the flight.

In-flight entertainment systems will also be shut off then, and blankets will have to be removed.

And like Hong Kong carrier Cathay Pacific and South Korea's Korean Air, the use of cabin phones will also be restricted.

But once travellers arrive in the US, they can also expect more security checks.

On the ground, airlines worldwide have also enforced extra screening and airports have also stepped up security.

Since Saturday afternoon, all passengers flying non-stop to the US from Changi Airport have had to go through physical body checks as part of additional security measures. These checks could take a while, and queues might be expected to form, so passengers are advised to get to the airport a little earlier, to give themselves enough time.

Si acel body search oare ce include? Mi-a povestit un tip ca a avut parte de un body search si a fost nasol de tot. Dar am dubii ca vor aplica asta la scara mare.

La noi in ziar scrie ca nu mai este voie cu bagaj de mina in avion. Adevarul este ca am vazut niste nesimtiti cu ditamai rucsacele, care nu aveau ce cauta la carry-on bags sincer vorbind.

Pe de alta parte, cei cu copii mici ce fac? duc scutecele in dinti?

Oare, pe sborurile interne, mericanii au aceleasi masuri draconice de securitate?
  • Author
nu cred c-atz prins ideea!! individu' avea iesplovilu' in KILOTZ!! ei bine, acolo o sa va cate daca va ducetz la iues. io personal voiam sa mac la o conferinta. nu ma mai duc.
nu cred c-atz prins ideea!! individu' avea iesplovilu' in KILOTZ!! ei bine, acolo o sa va cate daca va ducetz la iues. io personal voiam sa mac la o conferinta. nu ma mai duc.

E ceva ce nu vrei sa se afle? :D

Smile, please !!!

[align=center]http://media.nbcdfw.com/images/410*307/Airport+Body+Scan.jpg[/align]

• Author
n-am nimic impotriva sa ma scaneze. da' de dezbracat nu ma dezbrac

Ba io da, daca imi dau bani :-*

Ba io da, daca imi dau bani :idea:

cat vrei?

• Author
dijiaba ... cassia nu accepta decit de la oficialii us homeland security
  • Author
az-mneatza am primit o scrisoare de invitatie de la aps. probabil ca o sa trebuiasca sa ma duc in us in martie. miashpixu ...
az-mneatza am primit o scrisoare de invitatie de la aps. probabil ca o sa trebuiasca sa ma duc in us in martie. miashpixu ...

Cumpara-i lu Ioana o cutie cu manusi de latex si tie un borcan cu vaxelina. Creca tre saîncepi sa te antrenezi de pe acum :mrgreen:

:D Ce bine ca locuim in Ioropa :mrgreen: . Eu stau sa vad cui i se pune interdictie sa mai intre in U.S. acum, ca asta au anuntat aici la stiri. Si cica ei ar fi vrut sa scoata vizele pentru romani, adio! Cred ca tot trebuie sa aplic pentru pasaportul german pana la urma :roll: . Alta hora!