Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Upgrade forum Arta Culinara - august 2026

Featured Replies

Upgrade forum Arta Culinara - august 2026

Dupa cum vedeti s-au facut modificari destul de substantiale la forumul Arta Culinara )

In primul rand a fost upgradata versiunea de Invision Power Board si din acest motiv sunt o multime de schimbari ale aspectului fata de versiunea anterioara.

S-a schimbat si adresa forumului, acum forumul are adresa https://forum.artaculinara.ro si vechea adresa artaculinara.ro/forums este redirectata automat catre noua adresa.

Vechiul de la https://www.artaculinara.ro este si el in proces de upgrade si momentan vizitatorii sunt redirectati tot catre forumul https://forum.artaculinara.ro/

Modificare importanta!!!

In noua versiune a forumului logarea se poate face DOAR cu adresa de email asociata contului, nu se mai poate face cu username ca pana acum.

Daca pana acum logarea se facea de exemplu cu:

user: user-forum si parola: parola_userului,

In noua varianta a forumului logarea va trebui facuta cu adresa de email aferenta userului "user-forum" (de obicei este adresa de email care a fost folosita la inregistrarea pe forum):

user: adresa de email a userului

Parola este tot parola_userului, aceeasi care se folosea la logarea cu username-ul "user-forum".

Daca nu va mai amintiti adresa de email va rog sa trimiteti un email (cu detalii din care sa rezulte asocierea cu user-forum) la adresa: artaculinara.ro@gmail.com si voi incerca sa va ajut cu indicii care sa va permita sa va reamintiti adresa de email aferenta userului dumneavoastra de pe forum.

Alte schimbari

Noua versiune a forumului este destul de diferita fata de versiunea anterioara si va necesita probabil o etapa de adaptare.

Acum forumul se vede mult mai bine pe dispozitive mobile.

Inca nu sunt vizibile toate pozele, mai dureaza un pic indexarea si refacerea thumbnail-urilor.

Puteti semnala eventuale probleme legate de noul forum fie pe forum, fie prin email la adresa artaculinara.ro@gmail.com.

Actualizari

In noua versiune a forumului cele mai noi postari puteau fi vazute din meniul Activity - All Activity sau in Activity - My Activity Streams.

Pentru comoditate am adaugat direct in meniul principal butonul cu "View new posts". (actualizare 19 august 2026)

Multumim din tot sufletul, Paul.

M-am panicat nitel simbata si duminica cind am vazut ca nu mergea dar n-am indraznit sa te deranjez.

Eu am incercat sa intru acum dar n-am reusit din prima, adica in pagina in care aparea "user-forum" l-am inlocuit cu mail-ul lasind aceeasi parola si n-a mers. Asa ca am apasat pe Parola uitata, mi-a trimis link pe mail, am schimbat parola si am intrat imediat, deci functioneaza.

Va rog pe cei care cititi aici si aveti probleme sa ma contactati pe Fb sau unde ma gasiti, daca aveti nevoie de ajutor.

Mulțumim pentru upgrade! Urmează să răsfoiesc în curând să văd modificările! Vă urez tuturor o zi minunată!

Multumim pentru upgrade, recunosc ca au fost cateva momente cand mi-a stat inima ), dar acu' totul este in ordine. 🙏💪

Edited by clau_ash

• Paul pinned this topic
17 hours ago, Paul said:

In noua versiune a forumului cele mai noi postari puteau fi vazute din meniul Activity - All Activity sau in Activity My Activity Streams.

Pentru simplitate am adaugat direct in meniul principal butonul cu "View new posts".

Just now, Adriana said:
  17 hours ago, Paul said:

In noua versiune a forumului cele mai noi postari puteau fi vazute din meniul Activity - All Activity sau in Activity My Activity Streams.

Super, Paul, e foarte folositor, multumim