January 4, 201016 yr comment_13767 Cum fac ceva bun cu Tofu? Orice idee este binevenita.Multumesc Report
January 4, 201016 yr comment_13770 Eu sunt prima E o reteta pe care o fac des (mi se pare ca am luat-o dintr-o carte scrisa de Valerie Cupillard). 200g de tofu afumat60g de sfecla rosie cruda4 linguri de ulei de nuca Cureti sfecla de coaja. Tai sfecla si tofu in cuburi mici, pui toate ingredientele (si uleiul) in robot si mixezi totul muuuuult timp pana obtiii un piure. Pui la frigider si servesti rece! Report
January 4, 201016 yr comment_13779 La noi se gaseste pus in ulei cu diverse condimente. Mie imi place asa tare mult. Report
January 4, 201016 yr comment_13780 Cum fac ceva bun cu Tofu? Orice idee este binevenita.Multumesc Cea mai buna reteta: nu faci. Apropos, inca n-am primit bomboanele alea. Report
January 4, 201016 yr comment_13804 200g tofu moale sau 200g tofu prajit (foi)100g taitei soba, somen sau udon50ml sos tsuyuUlei de susan Ulei de ardei iuteSos shoyu (sos de soia japonez) Se fierb taiteii în apa sarata, se scurg si se clatesc bine cu apa receSe dilueaza sosul tsuyu 1/5 cu apa 4/5, se da un clocotSe amesteca taiteii, sosul tsuyu diluat si tofu taiat cuburiSe poate garnisi cu felii subtiri de friptura, sau fructe de mare.Se asezoneaza cu ulei de susan, ulei de ardei iute, sos soia japonez, dupa gust. Report
January 4, 201016 yr comment_13820 ceva gen acru-dulce...numai ca folosesti tofu, si nu creveti ( ca si-asa nu-tiplac )mai fac cateodata cuburi, date prin susan si prajite usor impreuna cu o leguma verde ,ceva.am facut si placinta cu foi filo, tofu si diferite zarzaveituri taiate fasiutze ,cel mai senzational mancam la o crajma chinezeasca din targ, dar n-a vrut sa-mi zica ever reteta. era ceva delicios, si eu nu-s fan tofu. la fel si broccoli...au o maniera de-al face chinezii care e wow...dar n-am gasit nici o reteta care sa fie ca cei de la crajmele chinezesti ( din china) Report
January 5, 201016 yr Author comment_13848 Multumesc frumos de idei! Am gasit pe un forum german,o retetea ceva de gen chiftele de-a noastra,dar facute din tofu.A facut cineva?E ceva de capul lor? Apoi am mai gasit ceva care poate e bun pentru papila mea.Felii de juma de cm grosime,puse la marinat în sos de soia,apoi date prin faina de orez si prajite(ulei de susan sau arahide?) Daca tai cubulete,si o pun în ulei(de care..susan?) cu condimente...cît îi trebuie pîna se aromatizeaza?Ar fi bun asa,în salate? Dragos,de care bomboane vrei? Report
January 5, 201016 yr comment_13852 Multumesc frumos de idei! Am gasit pe un forum german,o retetea ceva de gen chiftele de-a noastra,dar facute din tofu.A facut cineva?E ceva de capul lor? Apoi am mai gasit ceva care poate e bun pentru papila mea.Felii de juma de cm grosime,puse la marinat în sos de soia,apoi date prin faina de orez si prajite(ulei de susan sau arahide?) Daca tai cubulete,si o pun în ulei(de care..susan?) cu condimente...cît îi trebuie pîna se aromatizeaza?Ar fi bun asa,în salate? Dragos,de care bomboane vrei? Cel de la noi in comert e in ulei de floarea soarelui. Tofu nu este foarte aromat(nici nu are multe condimente), dar merge foarte bine in salate. Report
January 5, 201016 yr comment_13863 tofu n-are nici un gust.total neutru...deci ia gustul ingredientelor.susan din ala normal alb, care se presara pe saratele daca il marinezi in sos soja, si-l dai cu susan adereaza mai bine.cred ca e un topik intreg pe culi cu retete de tofu. pusese si cristinaK la japoneze. Report
January 5, 201016 yr comment_13867 Dragos,de care bomboane vrei? pai d-alea date cu ciocolata alba in zigzag si cu cocos Report
January 5, 201016 yr Author comment_13875 Dragos,de care bomboane vrei? pai d-alea date cu ciocolata alba in zigzag si cu cocoshahahahaha,alea-s halite deja! Am pus tofu la marinat în sos de soia,si o sa dau bucatelele prin faina de orez,si le prajesc în ulei de susan...sa vedem Report
January 5, 201016 yr comment_13879 Am pus tofu la marinat în sos de soia,si o sa dau bucatelele prin faina de orez,si le prajesc în ulei de susan...sa vedem Bleah! Prefer bomboanele. Report