January 5, 201016 yr comment_13906 [b]Nu stiu ce nume sa le dau,asa ca le-am zis nuggets Am tot cerut pareri,si pîna la urma m-am hotarît sa probez ceva simplu.Nu avea rost sa ma complic,si sa nu-mi placa. *200 g tofu / bio*4 linguri sos de soia / kikkoman*4-5 linguri de orez macinat / nu foarte fin*4-5 linguri ulei de susan [align=center]Am taiat bucata de tofu în 12 bucati,si am pus-o la marinat în sosul de soia,timp de vreo ora jumatate.Cînd si cînd le-am mai întors. http://lh3.ggpht.com/_jKEM-8_nOrM/S0NDvJFLJ0I/AAAAAAAABKY/PBkq9khQ9Jw/tofu%20%281%29.jpg Le-am dat prin orez macinat de mine http://lh4.ggpht.com/_jKEM-8_nOrM/S0NDvb1zHyI/AAAAAAAABKc/J_EAf3hy5Ss/tofu%20%282%29.jpg Am prajit bucatile de tofu bine,pe ambele parti în uleul încins. http://lh3.ggpht.com/_jKEM-8_nOrM/S0NDvocNdCI/AAAAAAAABKg/JH2RMAlbWrw/tofu%20%283%29.jpg Le-am servit imediat http://lh6.ggpht.com/_jKEM-8_nOrM/S0NDvmEcGwI/AAAAAAAABKk/bI11tChPNyE/tofu%20%284%29.jpg Mie mi-au placut foarte mult,si sotului la fel.Denise,nici n-a vrut sa guste.A facut ca Dragos..."Bleah!" [/align] Sigur o sa mai inventez cîte ceva cu tofu,pentru ca-mi place foarte mult![/b] Report
January 5, 201016 yr comment_13916 pai bleahhh ziceam si io si am tot zis la astea de tofu pana cand odata am gustat tavalite in faina cu condimente ,paprika si chimen ,trase la cuptor cu rosie deasupra ....arata bine nuggest-urile Maya Report
January 5, 201016 yr comment_13926 Maya, eu am inceput sa manac mai mult tofu de cand nu mai mananc carne. Prima data cand am mancat a fost in tara la un restaurant chinezesc. Ani de zile nu m-am atins de el pt ca atunci mi s-a parut ingrozitor. Si chiar era! Cred ca era stricat. Am avut curaj si am gustat iar si mi-a placut. Acum am tot timpul in frigider. Il manac simplu cu salata, il tai cubulete si il prajesc, il fac sarlota (tofu cloud) dar nu e cel prospat si e cel din cutie. Imi place oricum! M-am inspirat mult din retetele CristineiK dar pana la urma cel mai mult imi place cat mai simplu ca sa ii simt gustul. O sa incer ce ai facut tu dar sosul de soia il pun la final. Report
January 5, 201016 yr comment_13981 Maya, Eu il fac simplu.Fac o marinata cu : ulei de masline,sare,piper,chimen si lamaie.Sau : ulei de masline,sare,piper,ardei iute,lamaie.-Il mananc asa ,cu paine prajita.-Cu omleta si salata verde.-Sau in salate ,la fel ca branza feta. Cred ca e tare bun ce ai facut tu.Cum e orezul ala prajit ?nu s-a expandat ?Eu credeam ca asa se face pufarinul.Din faina de orez prajit !Ce idei am. Oare de unde imi vin ? :roll: PS. Va rog sa-mi puneti emoticonul care se da cu capul de zid.Ca-mi lipseste. Report
January 6, 201016 yr Author comment_14038 pai bleahhh ziceam si io si am tot zis la astea de tofu pana cand odata am gustat tavalite in faina cu condimente ,paprika si chimen ,trase la cuptor cu rosie deasupra ....arata bine nuggest-urile Maya Eu vreu sa probez si chiftele.AM facut din fulgi de soia,de aia înmuiati.Ma gîndesc ca din tofu ies mai bune,la consistenta.Mie nuggets astia mi-au placut mult,ca au avut crusta crocanta,si au fost destul de condimentati de la sosul de soia. Report
January 6, 201016 yr Author comment_14039 Maya, eu am inceput sa manac mai mult tofu de cand nu mai mananc carne. Prima data cand am mancat a fost in tara la un restaurant chinezesc. Ani de zile nu m-am atins de el pt ca atunci mi s-a parut ingrozitor. Si chiar era! Cred ca era stricat. Am avut curaj si am gustat iar si mi-a placut. Acum am tot timpul in frigider. Il manac simplu cu salata, il tai cubulete si il prajesc, il fac sarlota (tofu cloud) dar nu e cel prospat si e cel din cutie. Imi place oricum! M-am inspirat mult din retetele CristineiK dar pana la urma cel mai mult imi place cat mai simplu ca sa ii simt gustul. O sa incer ce ai facut tu dar sosul de soia il pun la final.Oricum,am redus considerabil carnea,fata de anii trecuti...daca voi reusi sa o scot de tot din program,nu stiu.Dar ma bucur ca m-am hotarît sa fac ceva cu tofu.De-acu,mai ramîne sa-mi "inventez" retete Report
January 6, 201016 yr Author comment_14040 Maya, Eu il fac simplu.Fac o marinata cu : ulei de masline,sare,piper,chimen si lamaie.Sau : ulei de masline,sare,piper,ardei iute,lamaie.-Il mananc asa ,cu paine prajita.-Cu omleta si salata verde.-Sau in salate ,la fel ca branza feta. Cred ca e tare bun ce ai facut tu.Cum e orezul ala prajit ?nu s-a expandat ?Eu credeam ca asa se face pufarinul.Din faina de orez prajit !Ce idei am. Oare de unde imi vin ? :roll: PS. Va rog sa-mi puneti emoticonul care se da cu capul de zid.Ca-mi lipseste. O sa-l încerc si cu chimen,si cu chili,lamîie si cu de toate.Îmi place foarte mult textura,si mi se pare destul de satios.O sa-l combin cu de toate..sa vad ce iese Mi-a placut mult asa,cu crusta asta de orez! Report
January 25, 201016 yr comment_17028 Maya, il facui si eu pe tofu acum cateva zile. nu l-am mai marinat. taiat cubulete ; am pus 2 catei de usturoi zdrobiti in tigaia cu un pic de ulei masline, adaugat tofu, apoi sos acru-dulce, mazarea. sare, piper , si servit cu orez natur. bun. Report
February 3, 201016 yr Author comment_18697 Mîine fac si eu!Si-asa sintem doar noi doi,ca Denise sigur nu ar mînca.Tofu ca tofu...dar cînd il vede combinat cu orez,da in balanganeala Report
February 5, 201016 yr comment_18944 Stella tu esti in Fr? unde ai gasit tofu aici ? magazin asiatic n-am decat departe unul recent deschis . Report
February 5, 201016 yr comment_18978 Stella tu esti in Fr? unde ai gasit tofu aici ? magazin asiatic n-am decat departe unul recent deschis . Nu sunt mai alaturi, la geneva . cred ca gasesti si la magazinele cu produse bio.langa mine e un orasel st julien , si cateodata mai dau o raita ( f. rar) si au un magazin biocu chestii superbe, chair si un tofu afumat de pus in salate.in alta ordine de idei, la mine-n sat gasesc si la supermarket , dar e mai putin "gustos" . la asiatici are o textura mai fina. Report
February 5, 201016 yr comment_19006 Multumesc , poate bem o cafea pe malul lacului , ajung destul de des la Geneva Sefa scuzati off topicu' Report
February 5, 201016 yr comment_19016 Multumesc , poate bem o cafea pe malul lacului , ajung destul de des la Geneva Sefa scuzati off topicu' cu placere. da de stire cand esti in zona. Report
March 6, 201016 yr comment_24794 Luasem o bucata de curiozitate.Asa simplu nu pot sa spun ca m-a dat pe spate, dar facut asa, sunt chiar buni. I-au placut si lui mama. Report
March 8, 201016 yr Author comment_25220 Cubulete mici,tot asa date prin ceva faina de orez..sau de care o fi,si condimentate,prajite...dau super într-o salata verde cu mult aceto balsamico si verdeturi Report