January 5, 201016 yr comment_13950 Ai cumva grupa sanguina A2 ?Fiica mea e A2 si tre sa-i trimit o adeziune,pentru ca uraste tofu !Eu manac cu placere,mai ales daca e facut cu chimen sau cu ardei .Sunt B3 ! Asa ca eu sunt in" PAT "cu dusmanul tau ! Report
January 5, 201016 yr comment_13965 No atunci imi pare rau,cred ca ai o gena lipsa.Sau poate eu am. Report
January 6, 201016 yr comment_14037 Nu potriveste nicicum.Io am 01,iar fiica-mea si tac'su B3,...doar fiica zice "Bleah",ca Dragos! Un 01 si-un B3 zic : Buuun! Report
January 7, 201016 yr comment_14222 Dragos , ma vreau la partid! Mai mare porcarie ca Tofu n-am vazut niciodata! Eu nici macar 'Bleah' nu zic , pen'ca n-are NICI UN GUST.O cunostintza chinezoaica zicea ca Tofu nu se mananca asa , crud , ca-i delicios in anumite preparate.... Mie potzi sa mi-l prepari cum vrei , tot insipid mi se pare. Report
January 8, 201016 yr comment_14369 Daca faceti si un PAR(rucola)...va prind eu! Railor,nu stiti ce-i bun! Report
January 8, 201016 yr comment_14412 bleah, numa' cand ma gandesc prin cate trece ca s-ajunga asa! Report
January 8, 201016 yr comment_14413 Prin cate trece sa ajunga asa??? Procesul e similar cu cel al obtineri branzei normale. Ia mai terminati cu bleah-ul din farfuriile altora! Nu va place nu mancati!! Report
January 9, 201016 yr Author comment_14423 Daca faceti si un PAR(rucola)...va prind eu! Railor,nu stiti ce-i bun! mie imi place rucola fm Report
January 9, 201016 yr comment_14426 bleah, numa' cand ma gandesc prin cate trece ca s-ajunga asa!bleah,dar cîte trec prin multe...ca sa ajunga asa!(vezi crenvurst,si alte amestecuri d'astea ) Report
January 9, 201016 yr Author comment_14427 bleah, numa' cand ma gandesc prin cate trece ca s-ajunga asa!bleah,dar cîte trec prin multe...ca sa ajunga asa!(vezi crenvurst,si alte amestecuri d'astea ) in tradevar. crenvurstiul poate trece prin destul de multe Report
January 9, 201016 yr comment_14428 Prin cate trece sa ajunga asa??? Procesul e similar cu cel al obtineri branzei normale. Ia mai terminati cu bleah-ul din farfuriile altora! Nu va place nu mancati!! Luanda,poa' sa zica în cor "bleah",ca nu ma intereseaza.Ma consider o norocoasa,ca-l manînc de placere.Ieri am mîncat iar.L-am condimentat bine,si l-am prajit scurt,apoi l-am împrastiat peste o salata.Mmmmmmmmmmmmm,ce bun a fost!Data viitoare încerc sa fac chiftele.Am mai gasit o reteta într-o carte de-a mea cu retete vegetariene.Un amestec de tofu cu paprika,usturoi si ulei de masline,pe ciabatta grilata.Asta sigur va fi un hit pentru papila mea! Report
January 9, 201016 yr comment_14429 bleah, numa' cand ma gandesc prin cate trece ca s-ajunga asa!bleah,dar cîte trec prin multe...ca sa ajunga asa!(vezi crenvust,si alte amestecuri d'astea ) crenvust, ce-i asta??? maya, eu nu mananc asa ceva nici batuta. si am renuntat de ceva timp la multe combinatii dubios de periculoase. Report
January 9, 201016 yr comment_14430 Prin cate trece sa ajunga asa??? Procesul e similar cu cel al obtineri branzei normale. Ia mai terminati cu bleah-ul din farfuriile altora! Nu va place nu mancati!! exacta asa fac! multumesc ptr indemn, am sa tin cont de el. Report
January 9, 201016 yr comment_14431 bleah, numa' cand ma gandesc prin cate trece ca s-ajunga asa!bleah,dar cîte trec prin multe...ca sa ajunga asa!(vezi crenvust,si alte amestecuri d'astea ) crenvust, ce-i asta??? maya, eu nu mananc asa ceva nici batuta. si am renuntat de ceva timp la multe combinatii dubios de periculoase. vaaai de mine,am mîncat o litera...si nu s-a înteles Report
January 9, 201016 yr comment_14432 bleah, numa' cand ma gandesc prin cate trece ca s-ajunga asa!bleah,dar cîte trec prin multe...ca sa ajunga asa!(vezi crenvurst,si alte amestecuri d'astea ) in tradevar. crenvurstiul poate trece prin destul de multe Dragos,o trece crenvurst-ul prin multe,dar nu vreau sa le stiu pe toate Report
January 9, 201016 yr comment_14433 Prin cate trece sa ajunga asa??? Procesul e similar cu cel al obtineri branzei normale. Ia mai terminati cu bleah-ul din farfuriile altora! Nu va place nu mancati!! exacta asa fac! multumesc ptr indemn, am sa tin cont de el. Hai mai,nu va hîrîiti de dimineata.Fiecare manînca ce-i place Report
January 9, 201016 yr comment_14435 Mie nu mi se pare nimic dubios,felul în care se face tofu: zSZTGIriUuM Report
January 9, 201016 yr comment_14473 Mie nu mi se pare nimic dubios,felul în care se face tofu: Asa zic si eu. E facut din soia si coagulator. Faptul ca nu are un gust pregnant pt mine e un plus pt ca e versatil si il poti folosi in "n" feluri! nu incerc sa conving pe nimeni sa il manace dar imi pare rau pt ei. E o bomba de vinamina B. Depinde de coagulatorul folosit, pe baza de calciu sau magneziu, induce minerale astea doua in organism si culmea corpul nostru le recunoaste mai usor asa. In plus e usor de digerat deci impactul e imediat. Eu am probleme cu asimilarea mineralelor sunt forma pura si asa impusc doi iepuri. E antioxidat, are continut redus de sodiu, nu numai ca nu are dar si combate colesterolul. Pt. mine e si o sursa de proteine. E recomandat femeilor gravide si reduce efectele menopausei. Deci dragos nu pierde asa mult! Report