January 6, 201016 yr comment_14075 4-5 lamîi verzi taiate bucati4-5 linguri de zahar de trestieo cana buna de Cachaça (sau rom alb daca nu aveti, dar e pacat) Se taie lamîile bucati, cu coaja cu totSe presara cu zaharSe piseaza bine împreuna (eu folosesc un mojar si un pistil)Se acopera cu cachaça si se amesteca bineSe toarna în pahar peste un cub sau doua de gheata pisata Varianta : cine vrea poate sa adauge o lingura-doua de triple sec Report
January 7, 201016 yr Author comment_14260 Se aseamana un pic cu Mojito. Mie ala imi place. Mojito e caipirinha cu frunze de menta. Bof! :roll: Report
January 7, 201016 yr comment_14320 Se aseamana un pic cu Mojito. Mie ala imi place. Mojito e caipirinha cu frunze de menta. Bof! :roll: Da, dar a mea e bautura cubaneza si a ta e braziliana; iar dupa citeva pahare la anul nou, cind dai comanda bartender-ului, mojito e mai usor de pronuntat ... http://i481.photobucket.com/albums/rr178/Kyra_butterfly/laughy2.gif Report
January 8, 201016 yr comment_14396 4-5 lamîi verzi taiate bucati4-5 linguri de zahar de trestieo cana buna de Cachaça (sau rom alb daca nu aveti, dar e pacat) Se taie lamîile bucati, cu coaja cu totSe presara cu zaharSe piseaza bine împreuna (eu folosesc un mojar si un pistil)Se acopera cu cachaça si se amesteca bineSe toarna în pahar peste un cub sau doua de gheata pisata Varianta : cine vrea poate sa adauge o lingura-doua de triple sec Daca folosesti rom iese caipirissima nu caipirinha. Mie imi place variata cu Vodka - Caipiroska. Si ca tips: poti inlocui lamaia verde cu maracuja sau chiar combinate mmmmmm Report