January 7, 201016 yr comment_14175 Ingrediente pt o portie de aluat : 125 grame branza dulce 4 linguri de lapte1 galnenus si o jumatate de albus ( eu am pus un ou mai mic)4 linguri de uleio lingurita rasa de sare250 de grame de fainaun praf de copt sau bicarbonat ( la mine in poza se vad amandoua ca nu ma hotarasem , inca , dar am pus praf de copt ) Intr-un castron am pus branza , ouale , laptele , uleiul si sarea si le-am amestecat cu o lingura. Cantitatea de faina se imparte in 2 , jumatate de adauga peste maglavais: Se amesteca bine: Restul de faina se pune pe masa de lucru apoi se toarna aluatul deasupra: Se framata aluatul: Ia uitati-va ca gauri are: Se poate folosi atat la tarte sarate , crenvusti in aluat cand si la dulciuri. -------------------- Report
January 9, 201016 yr comment_14440 Si eu ador aluaturile cu branza in ele.Cu ricotta, mozarella , orice, branza sa fie. Au ceva deosebit.Am facut asta vara in Ro cu cremvusti si au fost foarte apreciati. Report
January 9, 201016 yr comment_14472 Foarte fain aluatul...si eu folosesc ceva de genul asta la prajituri cu prune, inspirat dintr-o reteta nemteasca bineinteles Report