January 8, 201016 yr comment_14405 Ravioli Facem un aluat de paste din 2 oua, 2 linguri de ulei de masline 1 lingurita sare, putin piper si faina cat cuprinde pentru a se putea lucra in masina de paste. Portionam aluatul in 4 si il trecem prin toate treptele masinii de paste, pana obinem foi subtiri. Pe 2 dintre foi aşezam bucatelele de carnat la distanta de 3 cm. Ungem spatiul dintre bucatelele de carnat cu putina apa, ca si marginile foii. Acoperim cu cealalta foaie, presam spatiul dintre bucatile de carnat si taiem ravioolii. Ii fierbem 8-10 minute in apa sarata. Servim cu sos de rosii, ragu, sos de smantana, sos de friptura…ce avem la indemana. Am editat mesajul de 5 ori cred, pana an reusit sa pun pozele. Nu stiu de ce se zapacea ordinea si apareau cate de 2-3 ori... Report
January 8, 201016 yr comment_14417 Ai facut o fuziune intre cirnatul romanesc si raviolul italian :mrgreen: Report