November 18, 201114 yr comment_111495 Eu zic ca, doua linguri generoase de creme fraîche sau o smîntîna groasa olecuta acrisoara + mustar, un strop de ulei de masline(asa de aromatizarea "maionezei" fara oua... sare, piper, usturoaie and co dupa gust si sigur e buna si asa Sau freci un galbenusul fiert cu un strop de ulei si mustar, amesteci creme fraîche s.a.m.d.Sau asa. Daaaaaaa! Usturoaiele rulz! Report
November 18, 201114 yr Author comment_111505 Mai, tu bine ca ai înteles ce vroiam sa spun, ca eu cam am tremurici în dejte, si cre'ca mi-am pierdut coerenta în cafea.Am primit masinuta Report
November 18, 201114 yr comment_111508 Mai, tu bine ca ai înteles ce vroiam sa spun, ca eu cam am tremurici în dejte, si cre'ca mi-am pierdut coerenta în cafea.Am primit masinuta Am pricipit, am pricipit! Am vazut ca ai scris si "aventurile" masinutei. Acu' ai de spalat pe acolo... Da' cine o sa bea cafeluta buna-buna??? Report