January 18, 201016 yr comment_16051 am avut o conopiduta si mam gandit sa fac o ciorbitza cu eaasa ca...ingrediente:1 conopiduta1 morcov1/2 patrunjel1/4 telina2 cepe3 piepti de pui nu fff mari4 lg smantana2 galbenusurifrunze de patrunjel de la congelator3 lg de uleisare si piper am tocat marunt toate cele de mai sus iar conopida am desfacuto "pomisori" mici ,iar coditele,fiind crude leam taiat si pe eleam pus ceapa in ulei la calitam pus peste ea patrunjelul si telina,apoi morcovulam lasat la calit 2 minute apoi am pus pieptul de puicand sia schimbat culoarea am pus conopida apoi am pus supa de gaina (facuta din cateva oase si putina piele de gaina adevarata,batrana,aia care impreuna cu morcovul fac supa buna tongue.gif )am lasat sa fiarba si cand au fost toate fierte am pus sareapoi am pregatit smantana cu galbenusuri si putin piper am amestecat bine smantana cu galbenusurile si piperul si am luat cate putin din ciorba si am pus la smantanaciorba fiind gata,am stins focul si am turnat smantana apoi patrunjelul deasuprasi o portie pt voisi un detaliu... Report
January 20, 201016 yr comment_16489 Multumesc de idee, mami de Bubuleaza!Am si pus-o in aplicare, cu un adaos de ardei, cartofi si fasole verde pastai. Report
January 20, 201016 yr Author comment_16498 Multumesc de idee, mami de Bubuleaza!Am si pus-o in aplicare, cu un adaos de ardei, cartofi si fasole verde pastai. ]mmm cu mare placere cred ca a fost si mai buna asa,sunt sigura de fapt,arata bine Report
January 20, 201016 yr comment_16501 Ce as mînca si eu asa o ciorbita!O sa fac la we.Merci de idee Misha Report
January 20, 201016 yr Author comment_16530 Ce as mînca si eu asa o ciorbita!O sa fac la we.Merci de idee Misha cu mare placeresper sa iti placasi daca vrei poti combina conopida cu broccoliasta am uitat sa scriu mai sus :oops: Report
January 20, 201016 yr comment_16573 Misha, sa va fie de bine, cred ca fetita a fost incantata! Report