January 20, 201016 yr comment_16500 Foarte popular in Polonia.Si pentru ca barul "Casa Eataly" s-a imbogatit cu sticlute mignon de vodka , va invit lo o Tatanka! Avem nevoie de un mar si vodka(eu am facut-o si cu vodka cu aroma de mar verde si e si mai buna). Daca aveti centrifuga stoarceti sucul la mar, daca nu faceti ca mine, radeti marul pe razatoarea mica si il presam pana obtinem tot sucul posibil. Turnam in pahar peste doua trei cuburi de gheata si vodka.Proprtia e de 2 la 1 , pentru suc de mere. 8-) Report
January 20, 201016 yr Author comment_16502 Deasupra pluteste o "scoarta" de scortisoara, in rol de decor. Report
January 20, 201016 yr comment_16564 buuuuu! Dar eu o trisez ca-s lenesa. O sa cumpar necatar de mere ! Imi place combinatia - vodka, mar si scortisoara!! Multumesc! Report
January 21, 201016 yr Author comment_16680 buuuuu! Dar eu o trisez ca-s lenesa. O sa cumpar necatar de mere ! Imi place combinatia - vodka, mar si scortisoara!! Multumesc! Cu placere , Luanda.Daca vii la mine te servesc eu cu o Tatanka cu suc de mere proaspat. Report