January 21, 201016 yr comment_16658 Intai il prindeti http://cancan.ro/usr/imagini/2010/01/20/245362-x_somn_mare_-jpg.jpg Report
January 21, 201016 yr comment_16660 Excelenta poza!!!! Si sa raspundem la intrebare: Cum gatiti somnu'? Cu mare grija!!! :roll: Report
January 23, 201016 yr comment_16777 Dupa ce prind un somn de vreo 2-3 ore imi place sa-l fac saramura, adica mai intii copt pe gratar cu carbuni (daca se poate), apoi bucatile astfel pregatite cufundate in zeama (foarte) sarata, cu rosii, ardei, ardei iute si ceapa coapte pe o tabla, un catel-doi de usturoi. Normal, cu mamaliga alaturi Somnul are o carne grasuta si merge de minune facut asa. Edit: primul somn pe care l-am gatit avea 9 kg, era un monstru. Mi l-a adus cineva acasa si ca sa-l curat l-am intins deasupra mesei, a aragazului si-a chiuvetei. Am spalat la el vreo 3-4 ore, cred, eu dadeam cu buretele si el crea, pardon, muci Pina la urma m-am prins ca tot asa o sa faca chiar daca il spal 24 de ore si l-am lasat in plata Domnului Alta aventura a fost sa-i tai coloana vertebrala, mi-am cumparat toporisca cu ocazia aia. Dar a fost exceptional! Report