January 21, 201016 yr comment_16684 Salata de telina, morcovi,kivi si ananas 1 telina mijlocie 2 morcovi curatati si rasi 1 cutie compot ananas5 kivi radem telina si morcovul fin, sau le maruntim in robottaiem ananasul si kivi cubulete: potrivim de sare si piperadaugam 2 lingurite de suc de lamaie si 2 linguri ulei (sau maioneza daca va place, eu nu pot folosi maioneza ca am mofturosi in batatura) Si gata: Report
January 21, 201016 yr comment_16687 Draga isis ai servito ca si garnitura la ceva,ca si salata simpla,sau tip salata de fructe?Dealtfel imi place,da eu asi mai fi pus ceva rulada de pui curcan,cubulete de branza ....asta daca nu o folosesc ca si desert,tip salata de fructe,oricum pt.dieta pe care ''asi vrea s-o tin''ar fi excelenta Report
January 21, 201016 yr comment_16699 Foarte apetisant Foarte gustos -banuiesc Foarte sanatos Pot sa confirm si ca e o salata foarte ... folositoare . Femeile se bucura cand o mananca ... barbatii Eu faceam o salata de tipul asta cu mar. Ce mi-e Apple, ce mi-e Pineapple? Stiu:Alta aroma, alta textura, alta salata.Ai uitat sa spui ca in vinegreta pui si un pic de sare, sau chiar nu se pune?... desi daca ma gandesc la versiunea unsa cu maioneza, in maioneza este sare. Report
January 21, 201016 yr Author comment_16702 Draga isis ai servito ca si garnitura la ceva,ca si salata simpla,sau tip salata de fructe?Dealtfel imi place,da eu asi mai fi pus ceva rulada de pui curcan,cubulete de branza ....asta daca nu o folosesc ca si desert,tip salata de fructe,oricum pt.dieta pe care ''asi vrea s-o tin''ar fi excelenta Am servit-o alaturi de piept de pui la gratar, dar cum nu am camera foto agatata la brau, am uitat de poze... Report
January 21, 201016 yr Author comment_16703 Foarte apetisant Foarte gustos -banuiesc Foarte sanatos Pot sa confirm si ca e o salata foarte ... folositoare . Femeile se bucura cand o mananca ... barbatii Eu faceam o salata de tipul asta cu mar. Ce mi-e Apple, ce mi-e Pineapple? Stiu:Alta aroma, alta textura, alta salata.Ai uitat sa spui ca in vinegreta pui si un pic de sare, sau chiar nu se pune?... desi daca ma gandesc la versiunea unsa cu maioneza, in maioneza este sare. Sun perfect de acord cu toate ideeile expuse de tine, shefu! Mai ales daca zici ca poti sa confirmi Report