January 23, 201016 yr comment_16757 Supa de pui Ingrediente:carne de pui (am avut copane)2 morcovi1 ceapa mare1 ardei gras2 cartofilegume uscate macinate(de la mag. naturiste)sare, piperfideapatrunjel Fierbem carnea , o spumam, apoi punem ceapa, morcovul felii si ardeiul.Cand este aproape fiarta carnea, punem cartofii rondele si legumele uscate.Potrivim de sare, cand sunt fierti si cartofii, adaugam fideaua, mai lasam 3 minute , inchidem focul si presaram patrunjelul.La servire se pune piper macinat dupa gust si cine vrea, crutoane de paine. Report
January 24, 201016 yr comment_16833 Supa de pui e buna ORICAND! Cu patrunjel verde si galuste de gris in loc de fidea e si mai super! Report
January 24, 201016 yr comment_16838 Super nu m-am prins din prima, dar pozele eu le vad exact in ordinea inversa. In poza finala (de fapt de inceput) parca se simte aroma si caldura supei Report
January 24, 201016 yr Author comment_16865 Supa de pui e buna ORICAND! Cu patrunjel verde si galuste de gris in loc de fidea e si mai super! Daa, e adevarat, buna oricand. Si mie imi place cu galuste, dar fata mea nu le mananca, asa ca eu si sotul meu ne multumim si cu fidea sau taitei de casa. Chiar acum imi dau seama ca nu am mancat de muuult galuste... Report
January 24, 201016 yr Author comment_16867 Super nu m-am prins din prima, dar pozele eu le vad exact in ordinea inversa. In poza finala (de fapt de inceput) parca se simte aroma si caldura supei Scuze, nu a fost cu intentie, eu le-am pus in ordine, dar asa au aparut dupa postare Pe vremea asta un castronel fierbinte iti incalzeste pana si oasele, daca jungi acasa infrigurat. Report