January 24, 201016 yr comment_16920 CHEC Ingrediente ( pt doua checuri): 8-9 oua ( in functie de marime)2 cani faina2 cani de zahar1/2 cana de ulei2 linguri cacaovanilie ( sau alte esente )coaja de la o lamiae2-3 lingurite suc de lamaie Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma cu o cana de zahar Galbenusurile se bat cu cealalta cana de zahar, un praf de sare, coaja de lamaie, vanilia. Dupa ce se topeste zaharul se adauga uleiul si sucul de lamaie. Se amesteca usor cele doua compozitii impreuna cu faina. 2/3 din aluat se toarna in tavi Compozitia ramasa se amesteca cu cacao si se pune in tavi peste cea simpla. Se fac modele cu furculita dupa imaginatia si priceperea fiecaruia Nu dau nici timp si nici temperatura de coacere. Fiecare isi cunoaste mai bine cuptorulEu, in primele 15-20 min las cuptorul la mediu, apoi reglez la minim temperatura, pana miroase a copt, apoi incep sa il verific cu scobitoarea.abia scosi din cuptor ceva mai temperati si scosi din tava ruptiune Report
January 24, 201016 yr comment_16923 Eu spun doar atata: Mi-e dor de Mamaaaaaa! Si sunt on topic! Report
January 25, 201016 yr comment_17018 ....pana miroase a copt, apoi incep sa il verific cu scobitoarea.Unii au spus ca-s dusa,ca las prajitura,blat,chec,ce-o fi,la copt...pîna miros eu ca e copt!Acum am dovada ca o mai fac si altii La fel cu pîinea..si de fapt cred ca "orice copt",cînd e copt cum trebuie,emana un miros de GATA ! Eu ador checul asta simplu,si al tau arata tare pufos Report