February 3, 201016 yr comment_18625 iezista fo manera simpla de dezabonat de la un topic, in afara de trecut prin panoul utilizatorului si cautat acolo, in viermuiala aia, topicul de la care vreau sa ma dezabonez? in versiunea "veche" a forului era simplu. in josul paginii era o chestie pe care dadeam click si gata. in versiunea asta noua nu mi-a sarit in ochi asa ceva. Report
February 3, 201016 yr comment_18636 iezista fo manera simpla de dezabonat de la un topic, in afara de trecut prin panoul utilizatorului si cautat acolo, in viermuiala aia, topicul de la care vreau sa ma dezabonez? in versiunea "veche" a forului era simplu. in josul paginii era o chestie pe care dadeam click si gata. in versiunea asta noua nu mi-a sarit in ochi asa ceva. Da' cin' te pune sa te uiti in jos??? La mine apare o iconita numita Watch this topic, daca e vorba de un topic la care nu-s abonata, iar daca-s abonata, butonu' zice: Stop Watching topic. Acest minunat buton se afla chiar deasupra primului mesaj din topic, in partea dreapta, precum se vede si-n poznele atasate: Report
February 4, 201016 yr Author comment_18766 iezista fo manera simpla de dezabonat de la un topic, in afara de trecut prin panoul utilizatorului si cautat acolo, in viermuiala aia, topicul de la care vreau sa ma dezabonez? in versiunea "veche" a forului era simplu. in josul paginii era o chestie pe care dadeam click si gata. in versiunea asta noua nu mi-a sarit in ochi asa ceva. Da' cin' te pune sa te uiti in jos??? =)) La mine apare o iconita numita Watch this topic, daca e vorba de un topic la care nu-s abonata, iar daca-s abonata, butonu' zice: Stop Watching topic. Acest minunat buton se afla chiar deasupra primului mesaj din topic, in partea dreapta, precum se vede si-n poznele atasate: aaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! Report