February 13, 201016 yr comment_20692 Deschid acest topic -cu imagini din filme pe care le-am vazut sau dorim sa le vedem!FILM : TWILIGHT FILM : LA PISCINE FILM : DIRTY DANCING Report
February 13, 201016 yr Author comment_20693 FILM : MOOKIE FILM PIRATES DES CARAIBES FILM SPIDERMAN Report
February 13, 201016 yr comment_20700 Avatarul nu l-am vazut inca, Dirty Dancing mi-a placut la nebunie( saracul Patrick Swayze!), La Piscine mi s-a parut un film frumos. Pe celelalte le-am vazut, cu exceptia lui Mookie, nici nu am auzit de el... Report
March 2, 201016 yr comment_23916 Eu am vazut sapt trecuta Avatar 3D... WAW, am iesit si nu mai ziceam decat WAW... la sfarsitul filmului a inceput lumea in sala sa aplaude, ca la teatru... Mi-a placut la nebunie... Sorina Report
March 11, 201016 yr Author comment_25892 Azi vreau sa vad The Reader- este inspirat din romanul lui Bernhard Schlink, publicat in 1995, care are la baza povestea unei aventuri dintre un adolescent si o femeie mai in varsta. Cei doi incep o relatie amoroasa, pasionala si intensa, care se termina brusc in momentul in care Hanna (Kate Winslet) dispare, fara nici o explicatie, din viata tanarului. Report
March 13, 201016 yr comment_26485 bun film, The Reader, chiar mi-a placut. iar Avatarul m-a innebunit cu efectele speciale, si cu ideea ca toate lucrurile sint interconectate in ceva mai mare, omniprezenta. Report