Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trandafiri din Sugus

Featured Replies

Tot am mai auzit despre trandafiri din bomboane Sugus,ce stiti despre ei?Ati facut ?Isi pastreaza forma?Multumesc

Tot am mai auzit despre trandafiri din bomboane Sugus,ce stiti despre ei?Ati facut ?Isi pastreaza forma?Multumesc

Anca,eu am facut si s-au lucrat destul de usor.Eu am pus floricelele pe tort cu putin timp inainte de servire,tortul fiind cu frisca.Copiilor or sa le placa in mod sigur.Dejavantajul e ca bombonelele au doar cateva culori si alea pale.O sa caut pozele cu floricelele mele si revin!

Si eu i-am facut, Ancuta! Extrem de usor si repede! Doar ca nu le-am facut poze, ca eram in vizita la prieteni, dar daca mai fac, ii voi si poza!

Atat de simplu si usor incat m-au ajutat si copiii gazdei!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Draga mea,primii mei trandafiri pe care i-am facut(deci premiera!)au fost din sugus.cred ca mai am poze prin calculator.Ia sa vad. Da,am gasit,cam asa arata al doilea tort mai acatarii facut de mine in iunie anul trecut,cu trandafiri din sugus pt.ca pe atunci nu stiam sau mai bine zis nu aveam curaj sa incerc pasta de zahar sau cea din lapte praf.s-au comportat minunat dar sa nu-i bagi la frigider ca se inmoaie.te pup!

post-404-126635350771_thumb.jpg

• Author

Iata si poza-facuta exact acum 2 ani

post-139-126634001653_thumb.jpg

Mimisor,ce frumoooos arata.Imi plac culorile,chiar daca sunt mai pale,se potrivesc acum in prag de primavara.Iti multumesc mult :) .Apropo,ce inseamna "MIMI 76", nr. torturilor pe care le-ai facut?

Si eu i-am facut, Ancuta! Extrem de usor si repede! Doar ca nu le-am facut poze, ca eram in vizita la prieteni, dar daca mai fac, ii voi si poza!

Atat de simplu si usor incat m-au ajutat si copiii gazdei!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Zoazorel ,musai sa-mi spui ce inseamna nick-ul tau,( ca nu stiu cum sa te alint)!Multumesc de incurajari,ma si pun pe treaba,ca mi-am cumparat"materia prima",ramane numa' s-o "sortez" ca poate sunt prea multe bomboane verzi si alea se cer mancate. :) .

Draga mea,primii mei trandafiri pe care i-am facut(deci premiera!)au fost din sugus.cred ca mai am poze prin calculator.Ia sa vad1post-404-126635350771_thumb.jpg Da,am gasit,cam asa arata al doilea tort mai acatarii facut de mine in iunie anul trecut,cu trandafiri din sugus pt.ca pe atunci nu stiam sau mai bine zis nu aveam curaj sa incerc pasta de zahar sau cea din lapte praf.s-au comportat minunat dar sa nu-i bagi la frigider ca se inmoaie.te pup!

Gabrenia draga ,dar ce de efect e grilajul de royal peste glazura de cioco'!!!!Si tu zici ca asta e al doile tort mai "acatarii".?!E foarte frumos si original cu decorul asta! :-* .

Va multumesc tuturor pt. ca v-ati facut timp si pt. mine.Va :) si va doresc la cat mai multe :) la fel de frumoase si originale.Pa paaaa!

Eu amavut o experienta nu tocmai placuta cu ei. Adica i-am facut, au fost ok, i-am pus cu o farfurioara in camara, pana mi-or trebui. Cam dupa o saptamana doua mi-au trebuit. insa in locul trandafirilor am gasit doar niste movilite de bomboane topite.... Deci morala: cum i-ai facut ii folosesti! :rolleyes: