February 20, 201016 yr comment_22030 [b] 3 rosii taiate cubulete1 ceapa rosie,tocata grob1 avocado copt,taiat cubulete1 jalapeno tocat/feliat ca sa-l pot alege,ca numai eu îl manînc zeama de la o lamîiecoriandru verde tocatsare piper [center]Amestecam rosiile cu ceapa,avocado,jalapeno si coriandru. Stoarcem zeama de la o lamîie deasupra,saram si piperam dupa gust,amestecam.Gata! Salsa mea e tocata mai grob,ca am servit-o cu rulada de ou a lui Taylor. [/center] Daca o serviti ca dip la Nachos,amestecati toate ingredientele în blender,si macinati pîna obtineti consistenta dorita.[/b] Report
February 21, 201016 yr comment_22098 Merci de reteta Maya. e buna , la diverse mancaruri ca acompaniament. Report
February 21, 201016 yr Author comment_22125 Merci de reteta Maya. e buna , la diverse mancaruri ca acompaniament. Eu pot sa manînc salsa asta toata ziua Report
February 22, 201016 yr comment_22454 Merci de reteta Maya. e buna , la diverse mancaruri ca acompaniament. Eu pot sa manînc salsa asta toata ziua Ce frumos se vede. Eu o mananc pe tortilla uscata in cuptor cand fac dieta. Si cand nu, imi place cu un burrito de ce-o fi. Report