Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Folosirea balizelor BB "align" "scmp3" si "youtube"

Featured Replies

Pentru baliza align, [align=][/align] trebuie specificat dupa semnul egal unde vreti sa aliniati textul

Optiunile sînt "left", "center", "right", "justify" sau "inherit"

Baliza scmp3 este un lector mp3, trebuie introdus linkul spre fisierul mp3 între balizele [scmp3][/scmp3]

Exemplu : [scmp3]http://chriszabriskie.com/mp3s/Chris%20Zabriskie%20-%20I%20Need%20to%20Start%20Writing%20Things%20Down.mp3[/scmp3]

Pentru baliza youtube trebuie sa inserati între balize numai codul filmului, nu întreaga adresa youtube

Altfel spus din URL http://www.youtube.com/watch?v=HObKj3kPsDk trebuie retinut doar HObKj3kPsDk între balize, cea ce în final va da :

HObKj3kPsDk

Ahaaaa! Si linkuri? Le pastuim pur si simplu, sau e vreun INSERT LINK pe undeva?
  • Author
Ahaaaa! Si linkuri? Le pastuim pur si simplu, sau e vreun INSERT LINK pe undeva?

Evident, unde scrie "link" sau "url" pastuiti cu vitejie. La o adica pot sa încerc sa înmoi posmagii, dar e oare rezonabil? :pupic:

As zice ca nu!

Evident, unde scrie "link" sau "url" pastuiti cu vitejie. La o adica pot sa încerc sa înmoi posmagii, dar e oare rezonabil? :headbang:

As zice ca nu!

Zic si eu la fel! Las-as ca-i bine!

;) na, ca pot acum! N-am floare, ca ti-as da! %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif;)<" title="arms" />

Mi-e sa-mi explicati clar ce tre sa fac cu "align"...

Nu reusesc de loc sa centrez mesajele.

Am incercat si cu

si cu [align] ...Nimic !

A si pentru ca nu stiu unde tre sa-l trag pe Alex de manecuta,vreau si eu o culoare.

Un verde "muschi"....Please ! :mrgreen:

Multumesc. :pupic:

• Author
Mi-e sa-mi explicati clar ce tre sa fac cu "align"...

Nu reusesc de loc sa centrez mesajele.

Am incercat si cu

si cu [align] ...Nimic !

A si pentru ca nu stiu unde tre sa-l trag pe Alex de manecuta,vreau si eu o culoare.

Un verde "muschi"....Please ! :mrgreen:

Multumesc. :thumleft:

Piscotel, selectionezi textul pe care vrei sa îl aliniezi, apesi pe butonul <> (în stînga butonului youtube)

53_155e5093f042aeca4dd2839428c48bc3_thumb.jpg

Are sa-ti dea balizele asa : [align=][/align] . Dupa align= scrii : center, right, etc :ugeek:

Te rog da-mi un exemplu concret.

Dau eu apoi quote la mesajul tau si vad cum ai facut.

Eu sunt generatie 67.Am laptopul in poala doar de 5 ani si nu vreau sa recunosc ca-s

Tuta + GEAMANA! :roll: :oops:

Multzam fain ! :hello:

[align=left]left[/align]

[align=center]center[/align]

[align=right]right[/align]

[align=center]Proba de microfon ![/align]

OK >Am reusit ! :hello:

No si mai am una :

Scriam topic nou la Dulciuri.

Text,poze tot tot....

Cand am terminat,se albete pagina si-mi scrie The Web page has expired ! :twisted:

Draci,raci,craci....

Tre s-o iau de la capat !!!! Unde-i zidul sa ma dau cu capul !!!!!!

• Author
Piscotel, am sa încerc sa ajustez mai bine setarile ca sa nu se mai întîmple, dar cînd postezi ceva mai elaborat, editeaza mai întîi în wordpad sau ce alt editor de text doresti si faci pe urma copy / paste. %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:angry:<" title="arms" />

Asa am sa fac.

Am mai postat o data subiectul in" old fashioned". :angry:

A iesit,dar nu l-am prea cosmetizat ca mi-a fost frica sa nu o patesc iar. :hello:

• 5 weeks later...
  • Author
ca sa atasez un filmulet tre sa fie musai de pe youtube?

Nu musai, merg si filmele de pe dailymotion sau vimeo, doar ca nu am pus si pentru ele buton.

Pentru Dailymotion pune doar codul filmului între balize, ca pentru youtube.

Pentru Vimeo pune adresa completa.

2 Intrebari :

1.-Cum pot sa pun emoticoane fara sa le browzalesc din calculator si sa-mi apara toata polologhia aia cu img...zambaret..etc.

Adica vreau sa apara numai el fara alte cozi.

Cacum :roll: l-as pune daci din stanga ferestrei de editare.

2.-Nu stiu nici acum sa dau quote multiplu. :oops:

:headbang:

2 Intrebari :

1.-Cum pot sa pun emoticoane fara sa le browzalesc din calculator si sa-mi apara toata polologhia aia cu img...zambaret..etc.

:tongue3:

Cu smileys aia ,nu prea am înteles... cam obo azi,si prea multa cofeina :tongue3: ..dar cu multiquote,vezi jos dupa cîmpul alb în care scrii mesajul(dupa trimite..etc..deci jos de tot),urmeaza o alta pagina unde sînt ultimele 10 posturi,iar în dreapta exista un buton "citeaza".Apasa-l la posturile la care vrei sa comentezi ceva ;)

Deci unde-s smileysii aia? La tine în pc,sau de pe alte siteuri?

Daca-s de pe pc,tre sa-i pui ca si orice alta imagine,daca-s de pe alte siteuri,au în general coduri care le iei cu copy si paste,si daca nu e nici asa..nici asa,inseamna ca tre sa ma culc,ca dupa ce-s odihnita le stiu pe toate ;)

• Author
2 Intrebari :

:notworthy:

Daca vreti sa adaugam smileys, îi postati mai întîi aici si pe urma ne ocupam :)

Ia sa vedem daca am priceput.

Deci

2 Intrebari :

:notworthy:

Cu smileys aia ,nu prea am înteles... cam obo azi,si prea multa cofeina :D ..dar cu multiquote,vezi jos dupa cîmpul alb în care scrii mesajul(dupa trimite..etc..deci jos de tot),urmeaza o alta pagina unde sînt ultimele 10 posturi,iar în dreapta exista un buton "citeaza".Apasa-l la posturile la care vrei sa comentezi ceva ;)

Deci unde-s smileysii aia? La tine în pc,sau de pe alte siteuri?

Daca-s de pe pc,tre sa-i pui ca si orice alta imagine,daca-s de pe alte siteuri,au în general coduri care le iei cu copy si paste,si daca nu e nici asa..nici asa,inseamna ca tre sa ma culc,ca dupa ce-s odihnita le stiu pe toate :D

Iti dau primul Quote tie Maya.

Cu toate ca esti obosita,am inteles tot ce mi-ai explicat. :)

http://s18.rimg.info/53bc2aaebafdc266fd888ad8c7367440.gif

Daca vreti sa adaugam smileys, îi postati mai întîi aici si pe urma ne ocupam :D

Am inteles sa traiti !http://s17.rimg.info/cf3827c25066ed9dda65ed009078e16b.gif

Cocluzia finala !

Sunt confuz,dar ma tratez. :oops: http://s17.rimg.info/4958eeb728a53aa023ba4f63fc9e493e.gif

• 2 months later...

H7FXeNerHg8

de ce nu merge sa postez clipul?

nici cu [media], nici cu

ce nu fac bine, sau ce n-am setat?