March 4, 201016 yr comment_24357 INGREDIENTE: -4 fileuri de peste,eu am folosit ton alb -400 ml apa,sau cine are fond de peste -zeama de la 1/2 lamaie -1 Lg unt -1 Lg faina -150 g branza proaspata de vaci,grasa -2 Lg mustar a l'ancienne, cu boabe -sare,piper -1/2 lg ierburi de provence -patrunjel tocat -1/4 lg zahar -2 Lg vin alb dulce MOD DE PREPARARE: -Fileurile se stropesc cu sare si zeama de lamaie si se tin asa,30 de minute -Se fierbe apa sau supa de peste cu sare ,se adauga fileurile si se fierb la foc mic,cam 6 minute,sa nu se sfarame. -Scoateti pestele si pastrati-l cald. -Fierbeti in continuare zeama ramasa 4 minute,sa scada. -Topiti untul la microunde si amestecati cu faina -Adaugati in apa care fierbe branza,mustarul,untul cu faina,zaharul si vinul, amestecati sa se omogenizeze,fierbeti pana se leaga sosul -La sfarsit potriviti de sare,piper si adaugati ierburile de provence si patrunjelul tocat -Aranjati pe farfurie pestele,stropiti-l cu sos si serviti alaturi de garnitura pe care o doriti.Eu am folosit aici un orez picant. Report
March 4, 201016 yr comment_24390 Scrie: File de ton cu sos de mustar O sa va placa Ai avut dreptate Pai, chiar ne place! Sosul musai sa-l incerc intr-o zi. Report