March 5, 201016 yr comment_24655 Macrou afumat Se eviscereaza macroulSe aseaza intr-un lighean se adauga peste el un bidon se saramura de la izvorul sarat - sau faceti voi o saramura care tine oulse lasa 2 orese pune la zvantat 1 ziapoi i se face foc molcom, cu lemn de prun, timp de 3-4 zile.apoi se consuma cum doriti: fript, copt in cuptor, alaturi de legume, sau plachie, etc Report
March 5, 201016 yr comment_24661 Eu vreau adresa , tot .Acu' vin.Eu aduc bere sau vin , dupa dorinta! Report
March 5, 201016 yr Author comment_24666 Eu vreau adresa , tot .Acu' vin.Eu aduc bere sau vin , dupa dorinta! Pai ai zis ca ai legaturi cu zona.Parca tatal tau e din Targoviste? sau nu am retinut eu bine? Asa ca te astept oricand! vrei tu, Report
March 5, 201016 yr comment_24674 Wow, minunat. mai tin eu minte niscai poze de'ale tale care m-au impresionat, si nu ma refer doar léa natura Brava Report
March 5, 201016 yr Author comment_24691 Wow, minunat. mai tin eu minte niscai poze de'ale tale care m-au impresionat, si nu ma refer doar léa natura Brava Multumesc, Stella! Esti draguta Report
March 6, 201016 yr comment_24768 Eu vreau adresa , tot .Acu' vin.Eu aduc bere sau vin , dupa dorinta! Pai ai zis ca ai legaturi cu zona.Parca tatal tau e din Targoviste? sau nu am retinut eu bine? Asa ca te astept oricand! vrei tu, Nu zi de doua ori ca eu la vara-s la tine! Report
March 6, 201016 yr Author comment_24819 Nu zi de doua ori ca eu la vara-s la tine! Esti binevenita oricand! Trebuie sa revezi locurile astea, nu? Se le arati fetitei tale Report
May 3, 201016 yr comment_35661 Macrou afumat mama, ce aliniati stau baietii.... isi asteapta randu' la tigaie? Report